I motocikl je šarmantniji i seksepilniji od Lady Gage!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 19.04.2011.

0

Gagatura je novi simbol kreativne invalidnosti, baš kao što je Born This Way nova mjera za stvaralačku impotenciju

Lady Gaga - Born This Way

Lady Gaga - Born This Way

Lady Gaga je ovih dana na Twitteru otkrila kako će izgledati omot albuma Born This Way, koji bi se na tržištu trebao pojaviti 23. svibnja.

Lady Gaga je ovih dana na Twitteru otkrila kako će izgledati omot albuma Born This Way, koji bi se na tržištu trebao pojaviti 23. svibnja. Iako se kod homo sapiensa posljednjih godina razvio jak imunitet na 'šokove' iz Gagine tvornice, ovaj cover ipak probija zaštitne membrane i definitivno ulazi u antologiju očaja njujorške pevaljke.

Histerično, fotošopirano, užasavajuće isprazno i do krajnosti od karizme isprano lice pop zvijezde iz njujorškog sokaka nadmašilo je čak i njezin nezaboravni look s naslovnice magazina FHM.

Gagatura je, kao što i sami vidite, pola Lady Gaga, a pola nabrijani motocikl. Zahvaljujući ovom bombastičnom 'cover artu' jedan motocikl prvi put u povijesti svijeta (!) izgleda šarmantnije, ljudskije, življe i izazovnije od jednog čovjeka.

I seksepilnije! Ako ste muškarac ili žena, složit ćete se da će vas prije uzbuditi polovica s motociklom nego s Lejdi Gagom.

Povezano