I haljina i sandale Bojana Gregorić bit će totalno IN ovog ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2022.

0

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Druga večer Ateliera, modnog eventa koji se ovih dana održava u Klovićevim dvorima, privukao je brojne poznate dame, a našu je pažnju ukrao styling Bojane Gregorić Vejzović

Ni na drugoj večeri Ateliera nije nedostajalo uzbuđenja. Pred sam početak modnog događaja pala je kiša, ali ni ona nije uspjela umanjiti entuzijazam modnih zaljubljenika koji su strpljivo pričekali da pljusak prestane te u očaravajućoj atmosferi odgledali nove kolekcije omiljenih dizajnera. Pred punim gledalištem u kojem su sjedile i mnoge poznate osobe iz javnog života, a našu je pažnju privukla Bojana Gregorić Vejzović, žena koja rijetko griješi sa svojim modnim izdanjima.

I ovaj put složila je kombinaciju koja nam djeluje kao pun pogodak, ali i koju možemo promatrati kao izvrstan look za prijelaz iz proljeća u ljeto.

Jednostavna romantična prugasta haljina pravi je vjesnik ljeta, klasik koji donosi onu divnu morsku vibru, a na tom su fonu i vrlo zanimljive prozirne sandale, dok je kratka crna kožna jaknica podsjetnik da smo još uvijek u zagrljaju proljeća.

Kako se vama dopada Bojanina kombinacija, je li pogodila s haljinom i sandalama?


VIŠE O TEMAMABojana Gregorić
Povezano