Huffington Post: Hrvatska je neodoljiva!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 02.07.2013.

0

Screenshot / Huffington Post

Screenshot / Huffington Post

Jedan od najčitanijih news portala na svijetu, američki Huffington Post, svoje je čitatelje pozvao da posjete novu članicu Europske unije - Hrvatsku

Hrvatska je u nedjelju pristupila Europskoj uniji s nadom da će donijeti stabilnost regiji koja je prije samo 20 godina bila u krvavom ratu, piše jedan od najčitanijih news portala na svijetu, Huffington Post (HP), u članku pod naslovom "Hrvatska ljepota je neodoljiva". "Ne možemo promijeniti prošlost, možemo samo promijeniti budućnost. I upravo to radimo", citirao je HP riječi dobrodošlice Hrvatskoj Hermana Van Rompuyja, trenutačnog predsjednika Europskog vijeća.
"Od slavnog dubrovačkog Starog grada, preko Rovinja, otoka Korčule i plaže Bačvice pa sve do prijestolnice Zagreba - hrvatska ljepota je neosporna. I ne postoji bolji način da joj čestitate ulazak u Europsku uniju nego da je posjetite", piše Huffington Post uz priloženu galeriju fotografija nekih od najljepših lokacija u Lijepoj našoj koju možete pogledati ovdje.

VIŠE O TEMAMAHuffington Posthrvatski turizamHerman Van Rompuy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se