HTTPS i Smooth Micro House na 21. katu Sky Towera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.06.2022.

0

HTTPS x Smooth events

HTTPS x Smooth events

HTTPS i Smooth events sele svoju priču na 21. kat Sky Towera (Roberta Frangeša Mihanovića 9, Zagreb), gdje se u subotu 25. lipnja ponovno okupljaju s vrlo ozbiljnom postavom prve momčadi

Postoji li uopće lokacija u Zagrebu s koje se, a posebno noću, pruža bolji pogled na cijeli grad? Rooftop partiji u svijetu su već dugo hit, pa ni Zagreb nije iznimka, a uz ovakav lineup i pogled očekuje vas večer za pamćenje. Na novom serijalu dolaze im izvođači vrlo jakih agencija Yoyaku iz Francuske, Sunrise iz Rumunjske te ElBasslinea iz Španjolske, a micro-house serijal se nastavlja uz dva najveća imena te glazbe trenutno dostupna na underground „tržištu“.

"Krećemo u početak ljeta s 360-view staklenim panoramskim pogledom na urbani Zagreb. Jako smo ponosni što nam u goste dolaze jedva 'dohvatljivi' Arapu i Janeret koji putuju diljem svijeta, nastupajući do tri puta tjedno", rekli su nam organizatori.

Arapu Ionut, rumunjska glazbena senzacija „ARAPU“ aktivan je na sceni od 2011. godine, probio se kao jedan od prinčeva underground Rumunjske scene. Majstor za miksetom kojeg karakterizira električan stil i zavodljiva zaigranost.  Arapuova selekcija glazbe u vama može pobuditi cijelu paletu emocija. Njegov prepoznatljiv zvuk, nastao iz načina na koji se igra bassom i synthovima oduševljava svjetsku scenu, a sigurni smo da će tako biti i u subotu, budući da mu je ovo prvi nastup u Hrvatskoj.

U subotu se na 21. katu Sky Towera očekuje i Mickael Jeanneret, „JANERET“, glavna atrakcija francuske minimal scene i jedna od najvećih uzdanica luksuzne pariške agencije i labela, „Yoyaku". Nastupao je na turnejama po Japanu, Australiji, Americi i Aziji, a poznat je po svojim dinamičnim i groovy  izdanjima minimala, housea i microhousea.

HTTPS x Smooth events

HTTPS x Smooth events

I kolumbijskom DJ-u  i producentu s trenutnom adresom u Barceloni ovo je prvi nastup pred hrvatskom publikom. Bttlogicov zvuk karakteriziraju minimal-deep-house zvukovi koji su ga odveli na razne svjetske pozornice. S jedne takve, Njemačke, vraća nam se Dikka. Vladimir Išek, mlada perspektiva minimal i microhouse žanra, HTTPS resident DJ. Za kratko vrijeme objavio je svoju glazbu za izdavače kao što su Mixcult, Need for Sound, Resonance i svoj prvi vinil na švicarskoj etiketi Relikt. Povezan je sa Španjolskim micro house kolektivima te ondje redovno nastupa.

Sve strane goste dočekuje poznato domaće lice, IGZ. HTTPSov resizdent Igor Zelenbrz se nedavno vratio sa SeaStar festivala, tijekom godina svirao je s mnogim etabliranim umjetnicima, kako domaćim tako i međunarodnim.

Cijena karte trenutno iznosi 125 kuna, a early bird karte su bile rasprodane u roku od 24 sata od izlaska eventa. Po preprodaji očekuje se da će se tražiti karta više, a broj stolova i karti je ograničen, stoga požurite na Entrio.hr.


VIŠE O TEMAMASky Office TowerArapu IonutMickael Jeanneretelektronska glazba
Povezano