Majstor deep housea Fred Everything u Petom Kupeu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.07.2022.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

U subotu, 9. srpnja nastupa na večeri Imogen Recordingsa s Ilijom Rudmanom i Antonijom Zuzom. Precizni i energični nastupi ovog kanadskog DJ-a neizostavno tjeraju na ples.

Deep house jedan je od najkvalitetnijih i najpopularnijih žanrova elektroničke glazbe, a njegov istaknuti predstavnik u svjetskim okvirima je Fred Everything. Ovaj rođeni Kanađanin s dugogodišnjim prebivalištem u San Franciscu je u više od 20 godina objavio čak 200 izdanja na najprestižnijim etiketama. S takvom reputacijom dolazi u subotu, 9. srpnjai u zagrebački Peti Kupe na večer etikete Imogen Recordings.

Nadimak Everything prati ga od početaka karijere jer je već tada bio sposoban umiksati sve od discado techna, pa čak i drum'n'bass. Danas je ipak najviše posvećen deep houseu, a njegovi nastupi su precizni i energični uz stanovitu dozu iznenađenja.

"Trendovi dolaze i odlaze, no deep house ostaje tu u ovom ili onom obliku. Mislim da je dobro ostati duboko ukorijenjen u tradiciji, ali uvijek gledati u budućnost kako bi se nastavio razvijati i gurati žanr. Radim ono što volim, asve drugo bila bi prevara", kaže Fred Everything.

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Popularnost su mu donijeli i brojni remixevi koje je napravio za poznate izvođače kao što su Derick Carter, Roy Davis Jr, Brand New Heavies ili Atjazz, ali i nastupi diljem svijeta.

Svirke ovog kanadskog DJ-a sjajan su kolaž deep house klasika i suvremene produkcije. Tehnički savršeni i izbalansirani miksevi jednostavno tjeraju na ples čemu smo svjedočili i na Fredovom prošlom zapaljivom nastupu u Zagrebu.

"Imam sjajna sjećanja na taj party. Volim ljude u Hrvatskoj općenito. Proteklih godina proveo sam dosta vremena ovdje, ne samo svirajući nego i na odmoru. Jako se veselim vidjeti i doživjeti novi klubu kojem sviram", ističe Fred Everything.

U Petom Kupeu imat će podršku Imogenovih osnivača - Ilije Rudmana i Antonija Zuze. Partyju će prethoditi druženje na terasi kluba već od 17 sati uz muziku, dobru hranu i piće.


VIŠE O TEMAMAPeti KupeImogen RecordingsFred Everythingelektronska glazba
Povezano