Hrvatski turizam u Budimpešti i Linzu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 02.05.2011.

0

Osim u Budimpešti, hrvatska turistička ponuda predstavljena je i na roadshow prezentacijama 29. i 30. travnja 2011. godine u Linzu

Osim u Budimpešti, hrvatska turistička ponuda predstavljena je i na roadshow prezentacijama 29. i 30. travnja 2011. godine u Linzu

Hrvatska turistička zajednica u Budimpešti

Hrvatska turistička zajednica u Budimpešti

Na poznatoj budimpeštanskoj tržnici od 28. do 30. travnja 2011. godine, Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice 7. godinu za redom predstavilo je hrvatsku turističku ponudu na jednom od kultnih turističkih mjesta glavnog grada Mađarske. Uz zasebno prezentiranu kontinentalnu Hrvatsku ove su godine posebno predstavljeni i turistički potencijali Zagreba i Osijeka, a do početka glavne turističke sezone isto će učiniti regije Kvarner i Dalmacija.

Vladalo je veliko zanimanje posjetitelja koji su uživali u zvucima zagrebačkih glazbenika Kraljeva ulice, osječkog saksofoniste Zlatka Barača uz prigodnu gastro ponudu promidžbenih materijala hrvatske turističke ponude. Za posjetitelje je organizirana i nagradna igra kojom su sretni dobitnici osvojili dva turistička putovanja u Zagreb i jedno u Osijek.

Osim u Budimpešti, hrvatska turistička ponuda predstavljena je i na roadshow prezentacijama 29. i 30. travnja 2011. godine u Linzu. Naime, u suradnji i na preporuku Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji organizirane su zajedničke prezentacije s turoperatorom SABTOURS gdje se posebno predstavila turistička ponuda županija Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske, Primorsko-goranske a ove godine i Ličko-senjske. Prezentacije su održane u trgovačkom centru Plus City kojeg dnevno posjećuje i do 10.000 posjetitelja. Hrvatski štand sa svim regijama i brojnim promidžbenih materijalima, plijenio je pozornost velikog broja posjetitelja, a za posebno dobru atmosferu pobrinuo se vokalno-instrumentalni ansambl «Dalmacija».

Roadshow prezentacije vrlo su dobar oblik predstavljanja u izvan sajamskim prostorima, bez međunarodne konkurencije, u izravnom kontaktu s posjetiteljima i u terminu neposredno prije odluka o godišnjem odmoru i izboru odredišta za ljetovanje. Namijenjene su promidžbi ukupne turističke ponude mahom individualnim gostima, a posebice ponudi obiteljskog smještaja i kamping ponude s bogatim pratećim sadržajima.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se