Hrvatski turizam u Barceloni

Piše: CroModa.com
Objavljeno 23.04.2009.

0

Barcelona (Foto: Eveandmatt.com)

Nastup Hrvatske na ovogodišnjem sajmu turizma u Barceloni od 16. do 19. travnja 2009. godine bio je zapažen i vrlo uspješan radi niza aktivnosti koje su se organizirale za vrijeme trajanja sajma, ali i prije početka istog.

Barcelona (Foto: Eveandmatt.com)

Nastup Hrvatske na ovogodišnjem sajmu turizma u Barceloni od 16. do 19. travnja 2009. godine bio je zapažen i vrlo uspješan radi niza aktivnosti koje su se organizirale za vrijeme trajanja sajma, ali i prije početka istog. U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Madridu, TZ grada Zagreba i TZ grada Dubrovnika održana je posebna prezentacija turističke ponude Hrvatske s naglaskom na grad Zagreb i Dubrovnik, a zabilježen je velik odaziv španjolskih novinara i turističkih agenta.

Nakon uvodne riječi direktorice ureda HTZ-a u Madridu Sanje Jelić, promidžbene filmove i prezentaciju turističke ponude Zagreba i Dubrovnika održale su direktorice turističkih zajednica Amelija Tomašević i Jelka Tepšić. Predstavnica Croatia Airlines-a Vlasta Radić predstavila je novu izravnu zračnu liniju hrvatskog avioprijevoznika Zagreb - Barcelona, a o uspješnim izravnim linijama prema Dubrovniku niskotarifne španjolske kompanije Clickair govorila je Ana Rodriguez. Dio promidžbe hrvatskog turizma bile su i atraktivne nagradne igre. Glavna atrakcija na štandu Hrvatske turističke zajednice i pozornici u središtu sajamskog prostora bio je dubrovački Folklorni ansambl Linđo koji je svojim nastupima privukao brojnu publiku.

Uz interes profesionalaca u turizmu, karakteristika ovog sajma je što ga posjećuje i veliki broj publike zainteresirane za putovanja i odmore. Novi dizajn štanda Hrvatske turističke zajednice je ponovno pohvaljen kako od posjetitelja, tako i medija, a i konkurencije. Nove avio veze iz Katalonije za Hrvatsku, Zagreb i Dubrovnik te velika posjećenost štandu daju naslutiti da će unatoč krizi, Hrvatska biti traženo odredište za putovanje.

Poveznice: Barcelona, Hrvatski turizam, Sanja Jelić, Amelija Tomašević, Jelka Tepšić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se