Hrvatski turizam na CNN-u, BBC-ju i Eurosportu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 20.04.2011.

0

Reklamni spotovi naše zemlje prikazuju se na CNN-u, BBC Worldu, Euronewsu i Eurosportu

Reklamni spotovi naše zemlje prikazuju se na CNN-u, BBC Worldu, Euronewsu i Eurosportu

Hrvatski turizam: TV spot

Hrvatski turizam: TV spot

U tijeku je oglašavanje hrvatskog turizma na globalnim TV postajama. Spotovi u trajanju od 30 sekundi pod nazivom “Mediteran kakav je nekad bio“, “Recepti“ i “Brojevi“ koji prikazuju autentičnost, način života, eno-gastro ponudu, prirodnu i kulturnu baštinu i turističke atrakcije naše zemlje prikazuju se na CNN-u, BBC Worldu, Euronewsu i Eurosportu. Također, kampanja se paralelno provodi i putem bannera na internet portalima navedenih TV postaja.

Globalno TV oglašavanje dio je ukupnih promidžbenih aktivnosti hrvatskog turizma koje provodi Hrvatska turistička zajednica, prateći odrednice Strateškog marketinškog plana, kao i trendove kretanja potražnje na međunarodnom turističkom tržištu. Kampanja oglašavanja hrvatskog turizma na globalnim TV postajama trajat će do sredine lipnja ove godine, za što je Hrvatska turistička zajednica u svom Programu rada za ovu godinu izdvojila 9,5 milijuna kuna.

Osim na navedenim globalnim TV postajama, kampanja oglašavanja hrvatskog turizma provodit će se na TV kanalima najvažnijih emitivnih turističkih tržišta i to: Njemačke, Italije, Slovenije, Skandinavije, Austrije, Češke, Nizozemske, Poljske, Mađarske, Slovačke, Španjolske, Rusije, Belgije kao i na domaćem tržištu. Ukupno planirana sredstva za TV oglašavanje na primarnim i sekundarnim tržištima u 2011. godini iznose 27.650.000,00 kuna.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se