Hrvatski James Bond ima riđu kosu i hoda bez pištolja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2012.

2

Ivan Mitrović kao James Bond

Ivan Mitrović kao James Bond

Natalijinog netipičnog Jamesa Bonda uspješno je utjelovio riđokosi Ivan Mitrović

Natalija Smogor ime je dobro poznato muškarcima koji znaju što hoće i kako se žele odijevati. Jedna je od rijetkih dizajnerica koja osluškuje njihove želje i potrebe te kreira u skladu s njima. Na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb jedina je koja će se predstaviti muškom kolekcijom za proljeće/ljeto 2013.

Ivan Mitrović za Nataliju Smogor

Ivan Mitrović za Nataliju Smogor

Ime kolekcije je "Moje ime je Bond, James Bond", a inspiraciju je pronašla u bezvremenskom muškarcu koji nosi fina odjela, vozi najbrži automobil, danju pije Martini, noću ljubuje s najljepšom djevojkom i uz sve to spašava svijet od zlikovaca. Natalijinog netipičnog Bonda uspješno je utjelovio riđokosi Ivan Mitrović, koji je dočarao mladog muškarca, dotjeranog i ambicioznog, u klasičnom crnom odijelu, a noću zavodnika i šarmera koji posjećuje underground klubove miješajući razne stilove: svečano, ležerno i poslovno.

Hrvatski James Bond

Hrvatski James Bond

Sako koji prati liniju tijela, uske kratke hlače, košulje, pamučne majice i prsluci izrađeni su od najfinijeg pamuka pomiješanog sa satenom, popelinom, jerseyem i šifonom. Vječna crna boja povezuje kolekciju koja odiše tajanstvenošću, seksepilom i elegancijom. Takvo je bilo i snimanje na kojem je Ivan u bondovskom stilu mahao svojim oružjem i skakao po obližnjim krovovima.

Za bondovsku frizuru zaslužan je Hair doctors academy, dok fotografije potpisuje Srđan Vrančić.


VIŠE O TEMAMADreft Fashion WeekNatalija SmogorZagreb Fashion WeekIvan MitrovićHair doctors academySrđan Vrančić
Povezano