Hrvatski dizajneri predstavili maturalne haljine i odijela

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.04.2013.

2

Groznica maturalne večeri: Modni salon Elegance

Groznica maturalne večeri: Modni salon Elegance

Modna revija maturalnih haljina i odijela Groznica maturalne večeri održana je u retro ambijentu legendarnog zagrebačkog Obrtničkog prolaza u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, Obrtničke komore Zagreb i Hrvatske obrtničke komore

Na ovoj desetoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji sudjelovali su hrvatski dizajneri i obrtnici, a donatori  su nakon revije kompletnu opremu za maturalu večer, darovali štićenicima domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Dosad je u okviru ove humanitarne akcije, kompletno opremljeno više od dvije stotine mladića i djevojaka iz domova I.G. Kovačić, A.G. Matoš, Dom Sv. Josipa i Caritasova kuća.
Osim predsjednika Udruženja obrtnika grada Zagreba, Vlade Crkvenca te predsjednika Obrtničke komore Zagreb Ivana Obada, reviju su podržali i Davor Bernardić, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika, te kandidati za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Rajko Ostojić i Vladimir Ferdelji.
Kreacija Igora Galaša

Kreacija Igora Galaša

Na ovogodišnjoj reviji sudjelovali su neki od napoznatijih hrvatskih dizajnera i obrtnika kojima se pridružila i Kotka konfekcija Krapina kao značajan donator. Zahvaljujući radu za najbolje europske kupce muške mode Kotka je stekla  renome  vrhunskog proizvođača u pogledu kvalitete i rokova isporuke. Na temelju takvog  iskustva  domaćim kupcima ponudili su  vlastiti brand Kotka, a na tržištu nastupaju  sa sloganom; sKOTKAjte se u Kotkinom odijelima! Kotkina odijela  izrađena su od najfinijih vunenih tkanina  visoke numeracije, što sa odličnom 'pas-formom' u pogledu krojeva  i konstrukcije omogućava ugodno nošenje i lijep izgled. Na osnovu  visoke kvalitete nosioci su priznanja Hrvatske gospodarske komore "Hrvatska kvaliteta".

Modeli u kreacijama hrvatskih dizajnera i obrtnika

Modeli u kreacijama hrvatskih dizajnera i obrtnika

Na reviji Groznica maturalne večeri sudjelovali su: Sposa, Elegance, Modna manufaktura Mustre, Muška moda Šabić, Stolnik, Nada Dođen, IK Studio Dizajn, Igor Galaš, Kontesa Nera, Miss B, Vjenčanice Ljubav, Torbarska radionica Rešetić - Vuk, Galanterist i Jazz.

VIŠE O TEMAMAGroznica maturalne večeriHrvatska obrtnička komoraVladimir FerdeljiKotkamaturalne haljinematuralna odijelaIgor Galaš
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se