U Rovinju održana 'Noć zvijezda, mode i kulture'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.06.2023.

0

BiteMyStyle by Zoran Aragović. Foto: Josip Čekada/Giordano Cellich

BiteMyStyle by Zoran Aragović. Foto: Josip Čekada/Giordano Cellich

Manifestacija 'Noć zvijezda, mode i kulture' i ove godine je privukla brojne zaljubljenike u rad domaćih i međunarodnih dizajnera

Modni rovinjski spektakl sinoć u Rovinju – višegodišnjem i ovogodišnjem šampionu turizma okupio je velika renomirana imena hrvatskog dizajna. Na velikoj pozornici, na prepunom glavnom gradskom trgu održana je najveća modna manifestacija  u ovom dijelu Europe.

Program je započeo dolaskom Daniele Gračan u bajkovitoj vjenčanici Nikolina Wedding Store na tradicionalnom drvenom plovilu batana, koje je simbol grada Rovinja. Pozornicom su zasjale raskošne vjenčanice.

Reviju je otvorio BiteMyStyle by Zoran Aragović. Uz njega su bili i: Jet Lag, Branka Donassy, Sedma Nit Igor Galaš, Martina Herak × Högl, Yelena H., Staša Design, Nikolina Wedding Store i Showroom Antonela. Reviju je zatvorio Aksent.

Jet Lag

Jet Lag

Modnu reviju nosile su naše poznate hrvatske zvijezde: Daniela Gračan - jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989., njena kćer Ema Gračan – Kraljica Hrvatske ,kao i ostale pobjednice Kraljice Hrvatske, biser manekenstva, Zvončica Vucković te brojne glumice.

Za make-up modela pobrinuo se IBeauty studio, vlasnice Ive Berišić, a za frizure najpoznatiji frizerski studio u Istri - Hair studio Gea.

Yelena H. by Jelena Holec

Yelena H. by Jelena Holec

Voditelji programa bili su Leonora Surian Popov, koja je program vodila na talijanskom jeziku i Davor Garić, koji je program vodio na hrvatskom i engleskom jeziku.


VIŠE O TEMAMARovinjmodne revijeJet LagBranka DonassySedma Nit Igor GalašMartina HerakZoran Aragovićhrvatska modaBiteMyStyle
Povezano