Hrvatska prvi put domaćin sajma luksuznih putovanja Loop

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.03.2024.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Jedini sajam luksuznih putovanja na području srednje i istočne Europe – Loop prvi put dolazi u Hrvatsku, na Mali Lošinj, koji posljednjih nekoliko godina i sam slovi za poželjnu luksuznu destinaciju

Tri sajma, poznata kao Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE održat će se od 7. do 18. travnja, a okupit će 300 vrhunskih putničkih agenata i turoperatora, kao i 300 istaknutih hotelijera iz cijeloga svijeta. Sajmovi će se održati u okruženju domaćeg luksuznog brenda Lošinj Hotels & Villas.

Tri sajma, poznata kao Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE, pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih putovanja i turističkih destinacija u regiji. Loop MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) će se održati od nedjelje, 7. travnja do srijede, 10. travnja 2024. i bit će posvećen predstavljanju najboljih lokacija i usluga prilagođenih potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi.

Loop Leisure će uslijediti od srijede, 10. travnja do nedjelje, 14. travnja 2024., te će okupiti premium putničke agente i specijalizirane turoperatore s njemačkog govornog područja. Ovaj segment sajma pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih ponuda u regiji.

Kao završnica, održat će se Loop CEE od nedjelje, 14. travnja do četvrtka, 18. travnja 2024., okupljajući najbolje dobavljače iz 16 zemalja srednje i istočne Europe, koji će predstaviti skrivene dragulje ove regije.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamMali LošinjLošinj Hotels & Villas
Povezano