Hrvatska nogometna reprezentacija ima nove dresove

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.02.2012.

3

Predstavljanje novih dresova

Predstavljanje novih dresova

Novi komplet za gostujuće utakmice inovativno koristi obožavane hrvatske crveno-bijele kvadratiće u ekološki najprihvatljivijim kompletima ikada

Danas su  u prostorijama Nikeovog dućana predstavljeni gostujući dresovi hrvatske nogometne reprezentacije u društvu reprezentativaca Darija Srne, Marija Mandžukića, Tomislava Dujmovića i Eduarda da Silve.

Novi dresovi osim što doprinose nacionalnom ponosu pospješuju kvalitetu igre igrača na terenu

Novi gostujući kompleti hrvatske reprezentacije su brilijantno dotjerani i koriste poznate crveno-bijele kvadratiće na inovativan i moderan način.
Od osamostaljenja prije 21 godine jedinstveni hrvatski komplet je postao bitan i strastven simbol naše države.

"Nike je vrlo ponosan partner hrvatske nogometne reprezentacije. Sretni smo što hrvatskim reprezentativcima omogućujemo bolju izvedbu na terenu s našim najnaprednijim i najinovativnijim dresovima do sada. Novi dresovi osim što doprinose nacionalnom ponosu pospješuju kvalitetu igre igrača na terenu", Izjavio je Kai Bordel iz Nikea Hrvatska.

Novi gostujući dres hrvatske reprezentacije je plave boje sa dijelom na torzu koji otkriva poznate crveno-bijele kvadratiće, koji govore da čak i kad Hrvatska igra daleko od kuće, ovi izazovni kvadratići su uvijek prisutni, blizu srcu te nadahnjuju ponos kod igrača.

U skladu sa Nikeovom predanošću superiornim performansama u sportu i što manjem utjecaju na okoliš, tkanina kratkih hlačica novog kompleta je izrađena od 100% recikliranog poliestera, dok tkanina dresa sadrži barem 96% recikliranog poliestera. Svaki komplet je izrađen od prosječno 13 recikliranih plastičnih boca.

Novi dresovi

Novi dresovi

Tkanina je također do 23% lakša od verzije od prije četiri godine. Koristeći Nikeovu Dri-FIT tehnologiju, kompleti pomažu regulirati igračevu temperaturu na travnjaku odvodeći znoj sa kože da bi igrači ostali suhi i hladili se brže no ikad.

Laserski izrezani ventilacijski otvori na dresu pomažu ciljano hlađenje na dijelovima tijela gdje je najpotrebnije kako bi sportaši ostali koncentrirani na igru.

Nova dvostruko-pletena struktura i pletivo također čine ovaj komplet 20% jačim, bez kompromisa na udobnost i dobar osjećaj, uz prirodni pamuk dodan zbog komfora.

Na unutrašnjoj strani ovratnika stoji poruka ‘Uvijek Vjerni’ u čast vjernosti koju Hrvati osjećaju prema svojoj nogometnoj strani otkako su postali nezavisna nacija.

Nove hlačice gostujućeg kompleta su plave boje, dok su čarape gostujućeg kompleta, od sada sa unaprijeđenom podstavom za veću udobnost, pokretljivost i zaštitu, također plave boje sa širokom trakom na kojoj se nalaze crveno-bijeli kvadratići.

Gostujući dresovi dostupni su u prodavaonicama od 29. veljače ove godine po cijeni od 579 kuna.

VIŠE O TEMAMAHrvatska nogometna reprezentacijaNikehrvatski dresoviKai BordelDario SrnaMario MandžukićTomislav DujmovićEduardo da Silva
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se