Hrvatska na coveru prestižnog magazina Punto Mice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2020.

0

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Objavljena je i reportaža na 11 stranica o hrvatskim kongresnim destinacijama, Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Istri, odnosno o novitetima iz hrvatske kongresne industrije

Hrvatska kao atraktivna destinacija za poslovni turizam krasi naslovnicu specijaliziranog časopisa Punto Mice, u sklopu kojega je objavljena i reportaža na 11 stranica o hrvatskim kongresnim destinacijama, Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Istri, odnosno o novitetima iz hrvatske kongresne industrije u vidu obnova starih, ali i izgradnje novih kongresnih kapaciteta.
Reportaža je nastala u suradnji Kongresnog odjela Hrvatske turističke zajednice te kongresnih ureda turističkih zajednica gradova Zagreb i Dubrovnik koji su osigurali potrebne materijale. Informacije o novostima dostavili i hoteli Hilton Garden Inn u Zagrebu, Rixos Premium i Hilton Imperial u Dubrovniku, Palace Elisabeth Hvar, splitski hoteli Amphora, Ambasador i Briig Boutique hotel, rovinjski Lone i Grand Park i dr.
Punto Mice je časopis specijaliziran za industriju poslovnih putovanja te pokriva španjolsko govorno područje, odnosno tržišta kao što su Španjolska, Argentina, Meksiko, Kolumbija, Čile i Peru. Čitatelji časopisa dolaze iz različitih sektora poput znanstvenog, financijskog, industrijskog,  telekomunikacijskog i dr. Časopis izlazi jednom u dva mjeseca u 37.000 tiskanih primjeraka, dok na digitalnom izdanju broje više od 18.000 pretplata.

VIŠE O TEMAMAPunto Micehrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se