Hrvatska među najljepšim TV lokacijama na svijetu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2020.

0

Ilustracija. Zadar. Foto: CroModa

Ilustracija. Zadar. Foto: CroModa

U članku pod naslovom 'The most beautiful TV series locations in the world' posebno su istaknuti grad Dubrovnik, koji u popularnoj Igri prijestolja predstavlja King’s Landing te otok Korčula

Conde Nast Traveller, časopis posvećen putovanjima, uvrstio je Hrvatsku među najljepše televizijske lokacije na svijetu i to u čak dvije popularne HBO serije – Game of Thrones i Succession. U članku pod naslovom "The most beautiful TV series locations in the world" posebno su istaknuti grad Dubrovnik, koji u popularnoj Igri prijestolja predstavlja King’s Landing te otok Korčula i hrvatska obala na kojoj se odvija luksuzno krstarenje u seriji Nasljeđe. Condé Nast Traveler je luksuzni i lifestyle magazin koji je osvojio je 25 nacionalnih nagrada, a izlazi u izdanju prestižnog Condé Nasta .
Također, renomirani američki dnevni list The New York Times navodi kako je Hrvatska i dalje na popis zemalja otvorenih za američke građane, izvijestila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u.
Naime, popularne američke novine, koju mjesečno posjeti preko 400 milijuna čitatelja, objavile su članak s popisom zemalja koje su otvorene za američke građane ili se uskoro trebaju otvoriti.

VIŠE O TEMAMAConde Nast Travellerhrvastski turizamHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se