Hrvatska haljina na crvenom tepihu festivala u Veneciji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.09.2022.

0

Foto: Alduk

Foto: Alduk

Hrvatski model i glumica s talijanskom adresom posljednjih 6 godina, Ema Kovač zasjala je na crvenom tepihu jednog od najpoznatijih filmskih festivala, onog u Veneciji

Talijanska ljepotica na vodi trenutno obiluje ne samo dobrim filmovima već i dobrom modom koju revno pratimo na crvenom tepihu preko društvenih mreža.
Ema Kovač u haljini s potpisom Alduka

Ema Kovač u haljini s potpisom Alduka

Jednu takvu posebnu toaletu sinoć je izvrsno iznijela prekrasna Čakovčanka Ema Kovač koja već godinama gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga, a odnedavno i glumačkom. Ema je doista mamila uzdahe na crvenom tepihu svojom pojavom u raskošnoj toaleti hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.
"Ema je divna, u svakom pogledu stoga joj sve što odjene stoji savšeno. Ovdje je riječ o unikatnoj haljini visoke mode koja je ručno vezena i u kojoj su utkani sati rada i iskustva. Delikatna čipka koja ovija tijelo je djelomično prozirna, a dramaturgija cijelog dizajna je istaknuta asimetričnim voluminoznim djelom koji tvori šlep i metalni detalji na ramenima. Izuzetno seksepilna kreacija za koju smo odmah znali da je izvrstan izbor za ovo pojavljivanje", kratko nam je dao izjavu Ivan.

Foto: Alduk

Foto: Alduk

Kreaciju modnog branda Alduk, Ema je ovo ljeto nosila i na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu te pobrala samo komplimente. Čini nam se kako je ovaj dvojac izuzetno dobar tandem u modnom smislu. Veselimo se vidjeti što nam pripremaju u daljnoj suradnji.

VIŠE O TEMAMAEma KovačIvan Aldukhaljinehrvatska moda
Povezano