Horoskop | Tjedni i mjesečni horoskop

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.03.2008.

0

Ovan

Najkompletniji tjedni i mjesečni horoskop na netu. Pročitajte svakog tjedna kako su vam zvijezde naklonjene: ovan, bik, djevica, riba, lav, vodenjak, škorpion, jarac, strijelac, vaga, blizanci, rak

Tjedni horoskop

Ovan

Ovan

Uživate u društvu voljene osobe, tolerantni ste

U ŽARIŠTU: Česti, iskreni razgovori s partnerom i pozitivne promjene u vašoj vezi vraćaju vam dobro raspoloženje. Unatoč činjenici da se ne slažete baš u svemu, tolerantnost i popustljivost će stvoriti harmoniju i zadovoljstvo odnosom. I u svim ostalim odnosima doživljavate ugodne stvari. Sada je prilika da na radnome mjestu otvoreno izrazite svoje mišljenje jer će vas osobe s kojima surađujete shvatiti, a svakako i podržati.

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Obratite pažnju na troškove! Skloni ste trošiti na vlastita zadovoljstva ili poklone dragim osobama.

Bik

Bik

Bik

Neslaganje s partnerom loše utječe na obiteljski život

U ŽARIŠTU: Nesporazumi u krugu obitelji i s partnerom oko nekih zajedničkih odluka stvarat će vam priličnu napetost. U trenucima razdražljivosti možete reći stvari zbog kojih će vam kasnije biti žao. Ako ne vidite način da riješite poteškoće koje imate u domu, povucite se i partneru prepustite važnije odluke. U poslovnom okruženju nemojte prigovarati zbog propusta kojima ste i sami skloni - više strpljenja i diplomatskog takta poboljšat će odnose suradnje.

OCJENA TJEDNA: 3

SAVJET TJEDNA:

Iskoristite poznanstvo s jednom utjecajnom osobom i izborite se za bolju poziciju na radnome mjestu. Prihvatite pomoć!

Blizanci

Blizanci

Blizanci

Posao od vas zahtijeva koncentraciju i odgovornost

U ŽARIŠTU: Iako niste fokusirani na poslovne događaje, ovaj tjedan vam donosi neplanirane, ali i neodgodive obveze od kojih vam neke neće biti ugodne. Svjesni ste toga da se od vas traži disciplina i odgovornost, baš kao i činjenice da slobodne trenutke nužno želite posvetiti ležernom uživanju u malim ritualima, zabavi i druženjima. Ako vam je posao vezan uz financije, osiguranja ili nekretnine, oprez je neophodan, mogući su ključni propusti zbog nepažnje.

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Potaknite razgovor o svojim osjećajima s partnerom ili osobom koja vas privlači. Bit ćete uvjerljivi i spontani!

Rak

Rak

Rak

Sputajte ponos i prihvatite ponuđenu pomoć

U ŽARIŠTU: Zbog ponosa ili tvrdoglavosti stvarate napetosti i nesporazume u obitelji i s bračnim partnerom. Ne želite se prilagoditi, pravite problem oko beznačajnih stvari i koristite ih kao povod za konflikt. Roditelji ili članovi šire obitelji spremni su vam pružiti pomoć, ali puno toga ovisi o vašem pristupu i ponašanju. Ako ne zahtijevate, već zamolite, dobit ćete sve što vam je potrebno, pa i mnogo više! Poslovi se pomiču s “mrtve točke”.

OCJENA TJEDNA: 3

SAVJET TJEDNA:

Svoju energiju usmjerite u strastvene trenutke s partnerom umjesto u iscrpljujuće rasprave. Osjećat ćete se mnogo bolje!

Lav

Lav

Lav

Na obiteljske probleme reagirate ljutito i netaktično

U ŽARIŠTU: Povremeno vas obuzima napetost i nervoza pa se ne bi moglo reći da ste ugodan sugovornik, odnosno suradnik. Događaji u domu iziskuju više vremena i dodatni angažman, ali nećete imati dovoljno strpljenja ni takta za dogovore s partnerom i ukućanima. Zbog toga ćete se dovesti u situaciju da sve sami rješavate i nepotrebno se ljutite. Usprkos nedostatku vremena, ne odbijajte pozive prijatelja! Izlasci i poneka neplanirana kava popravit će vam raspoloženje.

OCJENA TJEDNA: 3

SAVJET TJEDNA:

Oprezno i koncentrirano se upuštajte u poslovne pregovore. Nemojte obećati ono što ne možete ispuniti.

Djevica

Djevica

Djevica

Završava loše razdoblje, vraća vam se pozitivna energija

U ŽARIŠTU: Lako ćete pronaći razloga za zabrinutost zbog poslovne situacije, ali ćete još lakše pronalaziti rješenja koja vam mogu donijeti relativno lagan i brz uspjeh. Samopouzdanje i pozitivan odnos prema vlastitim sposobnostima pomoći će vam da uspješno dogovorite nove poslove, ali i dodatno zaradite. Potreba za novim osobama u vašem životu je naglašena, potrudite se oko stvaranja novih poznanstava i prijateljstava!

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Oslobodite se nepotrebnih briga i osjećaja težine. Pozitivni stavovi će vam pomoći da sve loše stvari ostavite iza sebe!

Vaga

Vaga

Vaga

Optimizam u ljubavi može donijeti dugotrajne probleme

U ŽARIŠTU: Zaokupljeni ste tekućim emotivnim problemima i odnosom s voljenom osobom, ali je izvjesno da je vaš pristup situaciji neosnovano optimističan. Možda ne želite prihvatiti neke činjenice o osobi koju volite, a svakako zanemarujete probleme koji iziskuju brzo djelovanje, odlučnost i iskrenost. Ako partner očekuje od vas da preuzmete neke odgovornosti ili da učinite nešto što vama ne odgovara, postavite jasne granice do kojih ste spremni ići.

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Mogući su neočekivani prihodi ili poboljšanja zarada. Usprkos tome, svladajte želju za neracionalnom kupovinom, osobito odjeće!

Škorpion

Škorpion

Škorpion

Zbog pretjeranih ambicija gubite povjerenje suradnika

U ŽARIŠTU: Teško ćete svladavati iskušenja u poslovnoj sredini. Iritirat ćete pojedine suradnike energičnim nastupom, a kako će vam nedostajati takta i u odnosu s pretpostavljenima, vaši komentari ili postupci mogu djelovati dosta agresivno. Izjave kojima direktno komentirate odluke osoba kojima ste odgovorni mogu vam nanijeti dosta štete. Slobodne trenutke provedite u domu, izbjegavajte bučna mjesta i društvo koje vam nije ugodno. Potrebno vam je više odmora!

OCJENA TJEDNA: 2

SAVJET TJEDNA:

Partner nema previše strpljenja za vaše neraspoloženje i sarkastične primjedbe. Svladajte se, ne potencirajte svađe!

Stirjelac

Stirjelac

Strijelac

Radoznali i motivirani za učenje, želite putovati

U ŽARIŠTU: Živite intenzivno i užurbano, neprestano doznajete nove informacije koje bude vaše interese i potiču vas na djelovanje. Ako ste student ili postdiplomac, bit ćete vrlo uspješni u učenju i motivirani za dodatne napore koji vas vode prema željenim iskoracima. Planirana putovanja i kontakti s inozemstvom bude u vama velika očekivanja, ali ih nećete ostvariti u potpunosti. Obećanja autoriteta nisu potpuno iskrena pa nemojte graditi “kule u zraku”.

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Zbog društva i prijatelja zanemarujete voljenu osobu. Strpljivo saslušajte prigovore i popravite ono što možete!

Jarac

Jarac

Jarac

U poslu neodlučni, u ljubavi nepromišljeni

U ŽARIŠTU: Na radnome mjestu ukazuju se odlične mogućnosti da preuzmete inicijativu te da izrazite svoje sposobnosti, ali i odlučnost. Iako ste svjesni toga da vam se pruža odlična prilika, oklijevat ćete i predugo razmišljati u ključnom trenutku. Ako trenutačno ne pronalazite snagu za dokazivanje i svladavanje izazova, mogućnost povećanja prihoda će vas sigurno motivirati. Poslovni dogovor koji vas očekuje potkraj tjedna krije u sebi mogućnost odlične zarade.

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Strastvena privlačnost koju ćete osjetiti prema jednoj osobi najava je zanimljivog i skladnog odnosa. Prepustite se!

Vodenjak

Vodenjak

Vodenjak

Uspjeh ovisi o vašoj uvjerljivosti i sposobnosti prezentacije

U ŽARIŠTU: Puni ste velikih, sjajnih planova, ali ne nailazite na razumijevanje i podršku okoline. Optimizam i ambicija potiču vas na aktivnost; planovi nadilaze vaše trenutne mogućnosti, ali ste uvjereni da takav stav donosi uspjeh. Potrebno je motivirati osobe koje vam mogu pomoći ostvariti zamisli, a vodite računa i o tome da svoje planove izložite konkretno i s dovoljno činjenica. Novčani problemi se smanjuju pa se osjećate sigurnije.

OCJENA TJEDNA: 3

SAVJET TJEDNA:

Partner i ukućani od vas očekuju nešto što vi ne možete ili ne želite učiniti. Ne služite se izgovorima, budite direktni.

Ribe

Ribe

Ribe

Opterećeni tuđim problemima, zanemarujete partnera

U ŽARIŠTU: Pred vama je tjedan ispunjen mnoštvom obveza, a i usluge koje ste obećali partneru ili prijateljima zahtijevaju vaše vrijeme i energiju. Nemate mnogo izbora ni prilike za izgovore pa bolje organizirajte svoje vrijeme. U poslu dobro procijenite što je najvažnije, djelujte promišljeno i prema planu. Susretljivost suradnika, pa čak i osoba od kojih ne očekujete pomoć olakšat će vam mnoge napete trenutke. Moguće su dodatne zarade!

OCJENA TJEDNA: 4

SAVJET TJEDNA:

Potreban vam je otvoren i iskren razgovor s partnerom, osobito ako osjećate da ste se udaljili i da teško ostvarujete bliskost.

Izvor: Jutarnji.hr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se