Hook & Cook i Moje More lansirali cool majice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2023.

0

Foto: Karlo Pavlić

Foto: Karlo Pavlić

Ususret sedmom izdanju jedinstvenog street food festivala Hook & Cook koji će uskoro diljem Istre na kreativan način spojiti ribare, kuhare i glazbenike u zajedničkoj ljubavi prema moru, predstavljene su limited edition majice ovogodišnjeg festivala

Majice, koje su apsolutni 'must have' ovoga ljeta, nastale su u suradnji s koncept brendom i studiom Moje More iz Kostrene iza kojeg stoji priznata grafička dizajnerica Rina Barbarić te Ira Barbarić, art i brand manager.

S obzirom da festival ove godine slavi snagu žena uz poznate predstavnice hrvatske kulinarske scene Katarinu Vrenc (Sopal), Ivanu Bekavac (Kut) i Anu Bako koje dolaze kuhati na Hook & Cook, suradnja sa sestrama Barbarić još je jedan način kojim organizatori daju omaž uspješnim ženama.

Brend Moje More nastao je kao posveta moru i stalnom vraćanju njemu, kroz koje se prikazuju različite vrste dizajna kojim se pokušava aktivirati meditativno stanje boravka uz more, ali i prenijeti apstraktni prikaz vegetacije u i oko njega kroz različite boje i oblike. Ovaj je brend ujedno i platforma za umjetnice i poduzetnice koje žive uz more i koje se njime inspiriraju u svom radu, a jedan od ciljeva je i poboljšati vidljivost žena koje rade u ruralnim dijelovima Hrvatske.

Majice s potpisom Moje More dolaze u Vintage white boji. Na poleđini majice se mogu vidjeti svi elementi koji čine glavni vizual festivala razlomljeni u četiri ilustracije koje čine val, osti, usne i natpis Hook & Cook čiji je znak “&” u obliku udice. Prednju stranu krasi mali znak osti čije su oštrice prikazane u obliku srca.

Hook & Cook x Moje More

Hook & Cook x Moje More

Na ovoj tradicionalnoj ribarskoj fešti izvedenoj na urban i kreativan način, uz autohtone namirnice i svježu hranu, svi posjetitelji moći će uživati i u fenomenalnoj glazbenoj podlozi za koju će se pobrinuti ženske snage, odnosno poznate regionalne DJ-ice iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Limitirano izdanje majica može se kupiti na samom Hook & Cook festivalu.

Foto: Karlo Pavlić

Foto: Karlo Pavlić

Hook & Cook festival tijekom ljeta održava se na morskim molovima na tri lokacije i to prvo 17. lipnja u Medulinu, 14. srpnja u Banjolama, 12. kolovoza ponovno u Medulinu, te 16. i 17. rujna u Rovinju.


VIŠE O TEMAMAkratke majicemajice kratkih rukavaHook & Cook festivalMoje MoreRina BarbarićIra Barbarić
Povezano