Hoće li se kultne bijele starke ove sezone vratiti na scenu?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.03.2019.

1

Foto: ShoeBeDo

Foto: ShoeBeDo

Kultni model tenisica koji je ujedno simbol slobode i bezvremenosti možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima

Popularnost su stekle još davnih dana, kako bi ljudi u slengu rekli, ''prije sto godina''. Svojom jednostavnošću, Converseove bijele starke, osvojile su srca mnogih zaljubljenika u brend i postale tenisice, koje ako nemaš, nisi IN. One su klasik ležernog stila koji je itekako opstao sve ove godine i sigurno su jedan od najprodavanijih sneakera ikad. Njihov prepoznatljiv dizajn i udobnost, ono su radi čega im se i danas mnogi vraćaju.

Kultne tenisice u novom naletu

Kultne tenisice u novom naletu

Starke nisu samo tenisice, one su simbol slobode, opuštenosti i stava, a njihova najjača strana je što ujedinjuju generacije, nose ih svi, od tinejdžera koji tek otkrivaju njihovu povijest, pa sve do nekih starijih generacija, bivših buntovnika.

Za ovo proljeće, ShoeBeDo preporučuje Conversice kao odličan izbor za sve modne kombinacije, koje je lako uklopiti u sve stajlinge. Jeans, haljinice, razni materijali i uzorci, popularne bijele starke se slažu i divno uklapaju u svaku modnu priču. Uvijek djeluju kao osvježenje koje svojom pojavom najavljuje neko toplije, sretnije vrijeme, podsjećajući na duže sunčane dane i uživanje u nadolazećim šetnjama gradom.

Foto: ShoeBeDo

Foto: ShoeBeDo

Model omiljenih starki možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima.


VIŠE O TEMAMAtenisiceConverseStarkebile starkeShoeBeDoChuck Taylor All Starženske tenisice
Povezano