H&M za proljeće 2022. donosi moćne uzorke i lude boje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.02.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Uz moćnu paletu boja, električnu fuziju printeva, kao i elegantne dodatke, kolekcija donosi potpunu inspiraciju za odijevanje potaknuto odvažnim miks-and-match mentalitetom

H&M predstavlja "Press Play", visokoenergetski homage H&M Studio modi koja popravlja raspoloženje. Inspirirana glazbenim Gen-Z muzama s uzbudljivim stilom i blistavim osobnostima, kolekcija SS22 oslanja se na nekonvencionalnu modu 1980-ih i 1990-ih.

Uz moćnu paletu boja, električnu fuziju printeva, kao i elegantne dodatke, kolekcija donosi potpunu inspiraciju za odijevanje potaknuto odvažnim miks-and-match mentalitetom.

H&M Studio SS22 kolekcija će biti dostupna ekskluzivno na hm.com od 24. veljače.

H&M

H&M

Ključni komadi zrače stavom "vidjeti-i-biti-viđen". Od avangardnog trapera na vezanje i kombinezon-odijela, do limeta-zelenog satena i kupaćih kostima s leopard uzorkom koji se mogu nositi bilo gdje, ovo su kombinacije koje plijene pažnju.

Foto: H&M

Foto: H&M

Mini suknja od trapera sa šiljcima, mrežasti gornji dio s volanima i mala crna haljina obrubljena kamenčićima podsjećaju na ekscesivno raspoloženje kasnih 1990-ih.

H&M

H&M

U međuvremenu, majica od organskog pamuka sadrži osebujan print usana iskrivljenih pop artom berlinskog ilustratora Stefana Fählera. Dok je na dodacima, fokus usmjeren na statement komade, od lančića i naušnica s zeleno-zmijskim uzorkom do platform klompi i crvenih zapadnjačkih čizama.

H&M

H&M

U skladu s H&M-ovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od održivijih materijala uključujući reciklirani poliester, reciklirani poliamid i recikliranu vunu.


VIŠE O TEMAMAH&MH&M Studiohaljine
Povezano