H&M za jesen 2020: Evo što sve donosi nova kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2020.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Inspirirani lijepo dizajniranim čipkastim haljinama iz 1930-ih, njegovani odjevni heroji glavni su oslonac H&M Fall Fashion 2020 kolekcije

Tu je osam komada, svi s vintage detaljima poput naglašenih rukava i volančića te modernim, voluminoznim krojevima. U paleti boja prljavo bijele i jake crne kao kontrastom, dok su čipka, jacquard i vuna u kolekciji izrađeni od održivijih materijala, što odražava trajnu predanost H&M-a održivijoj modnoj budućnosti.
Kolekcija H&M Fall Fashion 2020 istraživanje je ljepote i inovacija koje stoje iza recikliranih materijala i još je jedan korak ka cilju H&M-a da do 2030. godine koriste samo reciklirane materijale i proizvode iz održivog izvora. Kolekcija će biti dostupna od 10. Rujna, u trgovinama širom svijeta i online na hm.com.
Uz nosivu kombinaciju - oversized kaput koji se nosi preko čipkaste haljine i čizama, vrhunski je dokaz da nova sezona govori o pronalaženju snage u bezvremenskom dizajnu. H&M Fall Fashion 2020 kolekcija naglašava to kombinirajući vintage siluete s modernošću u različitim dužinama haljina u rasponu od mini do maxi, zajedno s kaputom dvostrukog kopčanja u punoj dužini. Viši izrezi, umetci od čipke i naglašeni rukavi reinterpretirani su za danas, dok su čipka, jacquard i vuna ponovno zamišljeni u inovativnim recikliranim tkaninama.

H&M

H&M

Čitava kolekcija ponosno je izgrađena na održivijim materijalima - reciklirani poliester, reciklirani najlon i reciklirana vuna potječu od tekstilnog otpada, plastičnog otpada ili njihove smjese - dajući novi život starim PET bocama, staroj odjeći ili tekstilnim ostacima.

Foto: H&M

Foto: H&M

Danas je 57 % materijala koje H&M Group koristi za izradu odjeće organski, recikliran ili drugi materijali iz održivih izvora. U 2019. godini koristili smo reciklirani poliester koji odgovara gotovo 537 milijuna PET boca.

VIŠE O TEMAMAH&Mhaljine
Povezano

Jesen u crvenom uz 10 must-have komada

Iz high-street trgovina

Jesen u crvenom uz 10 must-have komada


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se