H&M u Los Angelesu predstavio kolekciju Conscious Exclusive

Piše: CroModa, Zagreb, Los Angeles
Objavljeno 30.03.2017.

0

Među gostima bili su i Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane i Lucky Blue Smith, odjeveni u najnoviju Conscious Exclusive kolekciju

Kako bi proslavila H&M Conscious Exclusive kolekciju 2017, Ann-Sofie Johansson – H&M-ova kreativna savjetnica, priredila je ekskluzivan event u Los Angelesu kojem je nazočila i Natalia Vodianova – zaštitno lice kampanje.

Među gostima bili su i Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane i  Lucky Blue Smith, odjeveni u najnoviju Conscious Exclusive kolekciju koja će biti dostupna od 20. travnja, u odabranim H&M trgovinama i na hm.com. U Hrvatskoj će kolekcija biti dostupna u H&M trgovini u Centru Cvjetni.

H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od materijala dobivenih na održiv način koja želi usmjeriti H&M-ove modu i održivost prema boljoj i održivijoj modnoj budućnosti. Novost u ovogodišnjoj Conscious Exclusive kolekciji je muška i dječja linija kao i organski mirisi koji pripadaju ženskoj liniji. U H&M trgovini u Centru Cvjetni će biti dostupna dječja i ženska linija uključujući organske mirise, dok mušku liniju možete potražiti na hm.com.

"Ponosna sam što sam odabrana za zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Predivno je vidjeti prednost koje donosi uporaba materijala dobivenih na održiv način, koji su korišteni u ovoj kolekciji i koji ukazuju na održiviju budućnost cjelokupne mode", izjavila je Natalia Vodianova.

Intimna večer je održana u Smog Shoppe prostoru, jednom od najodrživijih urbano dizajniranih prostora u SAD-u. Gdje je, na samom ulazu, goste dočekala umjetnička instalacija koja utjelovljuje zvijezdu H&M Conscious Exclusive kolekcije, nježnu plisiranu haljinu napravljenu od BIONIC® materijala odnosno od poliestera dobivenog od recikliranog obalnog plastičnog otpada.


VIŠE O TEMAMAH&M Conscious Exclusiveodrživa modaorganski materijaliH&MAnn-Sofie Johansson
Povezano