Hlače u ovom stilu su hit jeseni, a Zara ima jedne savršene

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.09.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Hlače širokih nogavica bit će u krugu esencijalnih komada u jesensko-zimskoj sezoni, a jedan izvrstan primjerak detektirali smo na policama mnogima omiljene Zare

Ostalo je još tek nekoliko dana do kalendarskog početka jeseni, a čini se da bi se ove godine s tim službenim datumom mogao poklopiti i klimatološki start nove sezone. Drugim riječima, ako još uvijek niste osvježili svoju garderobu, krajnje je vrijeme da to učinite!

A uz gležnjače, čizme i jakne, mnogima će dobro doći i (bar) jedne hlače usklađene s estetskim smjernicama jesensko-zimske sezone. Posebno djevojkama i ženama koje moraju misliti i na formalne, najčešće poslovne okolnosti. Hlače širokih nogavica bit će jedan od najvećih krikova, a jedan izvrstan primjerak pronašli smo na policama Zare.

Zara

Zara

Hlače srednje visokog struka s džepovima sprijeda i lažnim džepom s preklopom straga stižu u žutosmeđem (nešto kao bež) izdanju, i definitivno osvajaju već spomenutim širokim nogavicama. Osim u ovoj hit boji, dostupne su i u crnom izdanju, a za njih treba izdvojiti 29,95 eura (225,66 kn).

Foto: Zara

Foto: Zara

Završnu riječ prepuštamo vama, vrijedi li investirati u ovaj komad?


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraširoke hlačeženske hlačehlače širokih nogavica
Povezano