Hlače u ovom stilu (i ovoj boji) pravo su modno osvježenje

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jesen nipošto ne mora biti mračna i siva, žive i smjele boje uz malo mašte i odvažnosti ostaju na sceni, a najbolje to dokazuje i pokazuje ovaj maštoviti look sa zagrebačke špice

Listopad 2023. defintiivno nam nije ostao dužan u modnom smislu, bar kad je riječ o uvijek inspirativnoj zagrebačkoj špici koja svako malo 'izbacuje' maštovite modne kombinacije. U jesen smo zakoračili na svaki način, prvo kalendarski, a onda i klimatološki, ali to nipošto ne znači da sve oko nas mora biti sivo i mračno.

Lude boje itekako su poželjne i u novoj sezoni, ali treba ih znati nositi. A jedan dobar primjer kako uskladiti dvije smjele nijanse stiže nam baš sa subotnje špice.

Dolčevite i ove jeseni predstavljaju svojevrstan modni 'must', a ova zagrebačka ljepotica odlučila se za jedan kratki trendovski model u narančastom izdanju. A uskladila ga je sa širokim hlačama visokog struka u još odvažnijoj boji - ljubičastoj. Sve to upotpunila je ženstvenim cipelama te modnim dodacima, torbicom i naočalama, s daškom glamura.


Naravno, zanima nas i vaše mišljenje o ovoj kombinaciji boja, ali i o hlačama. Pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano