Hlače ove Zagrepčanke privukle su brojne poglede na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.03.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Hlače s efektom kože u ovoj sezoni nisu ništa iznenađujuće, ali u ovakvom kroju i izdanju definitivno predstavljaju spektakularan komad

Iza nas je subotnja špica koja je na određen način stavila 'točku na i' dugoj zimskoj sezoni, pritom i još malo odškrinula vrata nadolazećeg proljeća, koje će naredne nedjelje kalendarski (a mi se nadamo i - klimatološki) startati. Ulicama Zagreba zavladale su optimistične boje i neki novi komadi obuće, a vidjeli smo i nekoliko zbilja zanimljivih modela hlača, od kojih su ove pred vama definitivno - najintrigantnije.
Ova je Zagrepčanka složila jednu pomalo atipičnu, ali jako efektnu kombinaciju za koju su se lijepili pogledi. Mogli bismo to označiti dnevnom elegancijom na jedan poseban način.
Hlače s efektom kože nisu ništa iznenađujuće (dapače, već mjesecima su skoro pa 'opće mjesto' brojnih lookova), ali ove su zasigurno najintrigantnije. Široke hlače kožnog sjaja na trapez našle su se u kombinaciji s ništa manje zanimljivim primjerkom obuće (bijela u ovoj kategoriji očekivano polako preuzima primat) i elegantnim kaputom, a kombinacija je zapečaćena avangardnim sunčanim naočalama koje su se izvrsno uklopile u ovu totalno drugačiju ali nadasve smislenu kombinaciju.


Zanima nas i vaše mišljenje o ovim smjelim hlačama, jesu li pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se