Hit boje i materijali: 20 H&M-ovih kombinacija za studeni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.11.2013.

356

H&M Divided za studeni 2013.

H&M Divided za studeni 2013.

Prijelaz iz jeseni u zimu obilježit će crna, burgundy, zelena i siva. H&M nam otkriva najbolje modne recepte za studeni i prosinac.

Mješavinu najtraženijih (kasno)jesenskih materijala, boja i oblika H&M nam predstavlja novim Divided lookbookom koji nudi modni recept za svaku priliku, od opuštene kave s prijateljicama do nabrijanog noćnog izlaska.

Za promjenu, krenimo od noći. Crna je i ovdje boja koja odgovara na sve izazove. Nose se male i 'velike' čipkaste i prozirne crne haljine, a dobar 'ulov' je i jersey suknja u boji koja je ove jeseni mnogima prvi izbor nakon crne - burgundy.

Dnevne kombinacije su nešto vedrije i toplije. Na meniju su pletene maksi-haljine, ležerni topli džemperi i kardigani, jeans suknje i neizbježne bajkerske čizme. Boja osvježenja i iznenađenja: Zelena!

Upravo su military nijanse zelene odličan izbor za zimsku jaknu, a pravi hit je kombinacija s već spomenutim bojama-kraljicama sezone - burgundy i crnom. Ako svemu dodate malo sive, kombinacije su bezbrojne.

Ni prijelaz iz jeseni u zimu neće proći bez jeansa! Cool traperice (crne, tamnoplave, svijetloplave ili sive) uvijek dobro idu uz točkaste topove od šifona te jednostavne crne i bijele majice kratkih i dugih rukava.


VIŠE O TEMAMAH&Mjersey suknjeburgundykardiganipleteni džemperimaksi haljinemajice dugih rukavatrapericezimske jakneH&M Divided
Povezano