Hippy Garden: Dramatična elegancija i classy ženstvenost

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.10.2013.

2

Hippy Garden za jesen/zimu 2013/2014.

Hippy Garden za jesen/zimu 2013/2014.

U novoj kampanji snimljenoj u Modernoj galeriji u Zagrebu glavne su uloge pripale Teni Majetić (Talia model) i Petru Puškariću

Đurđica Vorkapić za modnu kuću Hippy Garden ostaje vjerna svom prepoznatljivom dizajnu. Pobrinula se za još jednu otmjenu i profinjenu kolekciju čiji je glavni fokus stavljen na classy ženstvenost, sofisticiranost uz dodatak decentno zlatne boje, iznova dokazujući kako je besprijekoran luksuz u mekim a opet čvrstim i fluidnim formama spojiv s urbanim i provokativnim.
Tena Majetić i Petar Puškarić

Tena Majetić i Petar Puškarić

Naglaskom na suptilnu i istovremeno energičnu crnu boju povezala je cjelokupnu kolekciju zastupajući snagu i definiciju karaktera opisujući pravu glamuroznu Hippy garden ženu.
Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

U novoj kampanji snimljenoj u Modernoj galeriji u Zagrebu glavne su uloge pripale Teni Majetić (Talia model) i Petru Puškariću, za fotografiju se pobrinuo Šime Eškinja, make-up potpisuje Marija Butković, a frizure Artistic Matrix Tim (L'Oreal). Više u fotogaleriji.

VIŠE O TEMAMAĐurđica VorkapićHippy GardenTena MajetićPetar PuškarićŠime EškinjaMarija Butković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se