Hip hop superzvijezda Iggy Azalea stiže na Sea Star

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.03.2022.

0

Iggy Azalea

Iggy Azalea

Zbog ogromnog interesa publike, cijene festivalskih ulaznica od 259 kn na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana

Sea Star, prvi veliki hrvatski glazbeni festival koji će se održati nakon dvogodišnje pauze, finalizirao je svoj program. U umašku lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja stižu neke od vodećih svjetskih zvijezda kao što su hip hop superstar Iggy Azalea, zatim techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, te vodeći regionalni izvođači kao što su Dubioza kolektiv, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Adiel i mnogi drugi.

Njima se danas pridružilo i trenutno najtraženije glazbeno ime regije. Na glavnu pozornicu premijerno i ekskluzivno stiže Konstrakta, na njezin jedini nastup u Hrvatskoj.
 
Ljeto u kojem će se ovdašnja festivalska scena vratiti u punoj snazi otvorit će upravo Sea Star, događaj kojim se lansira i početak turističke sezone. Zbog ogromnog interesa publike iz cijele takozvane regije i Europe, cijene festivalskih ulaznica od 259 kn na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana.Ana Đurić Konstrakta srpska je glazbenica koja je atipičnim zvukom pjesme „In Corpore Sano“ pomela konkurenciju na Beoviziji i predstavljat će Srbiju na Eurosongu. Već mjesec dana ne prestaje oduševljavati i publiku i medije ovih prostora, a potvrda nastupa na Sea Staru stigla je u tjednu kad je zasjela na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice i na svim regionalnim YouTube trendovima.

Sea Star je, uz Konstraktu, završio i svoj trap/hip hop i techno program. Uz ranije najavljene Iggy Azaleu, Senidah, Vojka V, Kuku$, Buntai i z++, u lagunu stiže superjaki regionalni gang kojeg čine Grše, Bore Balboa, 30Zona, Mimi Mercedez, Muha, Tam, Alokin, Rasheed i Trapless. Techno in paradise ekipu u Umagu će činiti headlineri Amelie Lens i Umek te Adiel, Brina Knauss, Farrago, Insolate, Tijana T, Alex Ranerro, Amor, Andrea Ljekaj, Borut Cvajner, Bronski, Herya, Makarun, Marcel, Marin Biočić, Soulfreq i Virgin Helena.

Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe, cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana.


VIŠE O TEMAMAIggy Azaleaglazbeni festivaliSea Star FestivalAmelie Lens
Povezano