Helena Šopar Zadro u ulozi fotografa, modela i stilista

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.05.2020.

0

Helena Šopar Zadro

Helena Šopar Zadro

Helena Šopar Zadro u ulozi fotografa, modela i stilista predstavlja kapsulnu kolekciju 'Piece Of Hope' svog modnog brenda SOPAR

Kako su neočekivane prilike onemogućile sestrama Heleni Šopar Zadro i Tamari Rebić snimanje SOPAR kampanje, sestre su se prilagodile.
Helena, sa svojim dugogodišnjim iskustvom modela gdje je suradjivala s najvećim svjetskim fotografima, stilistima i makeup artistima, po prvi se puta upustila u sve pore modnog snimanja.
Helena Šopar Zadro

Helena Šopar Zadro

Na snimanju SOPAR 'capsule' kolekcije pod nazivom “Piece Of Hope” preuzela je ulogu  fotografa, stilista i modela. Sa svježe opranom kosom i bez šminke pustila nas je u svoju svakodnevnicu u izolaciji te kampanju obilježila svojim self portretima.

Kampanja 'Piece of Hope'

Kampanja 'Piece of Hope'

Razna raspoloženja s kojima se nosi u vrijeme izolacije proteklih mjeseci režirala je povedena iskrenošću stvarnog života.

Helena Šopar Zadro

Helena Šopar Zadro

Mekani plišani kombinezoni, veseli tonovi haljina, te njihov neizostavni ručni rad ce vas odvesti bar na trenutak u svima željno isčekivano ljeto.

VIŠE O TEMAMAHelena ŠoparTamara RebićSopar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se