Helena Šopar Zadro u novoj globalnoj kampanji za ECCO

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.12.2020.

0

Helena Šopar za ECCO

Helena Šopar za ECCO

Model i dizajnerica Helena Šopar Zadro drugi puta zaredom zaštitno je lice globalne kampanje danskog Brenda obuće i modnih dodataka ECCO

Lice Helene Šopar Zadro bilo je prepoznatljiv zaštitni znak cjelokupne kampanje po cijelom svijetu, te je time još jednom pokazala da je, i nakon 17 godina uspješnog bavljenja modelingom, još uvijek jedan od naših najtraženijih modela u svijetu mode.
Ovu kampanju (jesen/zima 2020/2021) mogli su vidjeti kupci diljem svijeta od Azije, Amerike pa sve do europskih država. Vizuali za ovu kampanju snimljeni su u Danskoj, netom prije početka pandemija, a fotografije popisuju Bo Egestron I Stephane Maffait.
ECCO je jedan od vodećih svjetskih brendova za cipele koji kombinira prepoznatljiv skandinavski stil i udobnost. Proizvodi ECCO brenda prodaju se u 90 država, s preko 2,200 ECCO trgovina i više od 14,000 prodajnih mjesta.

Foto: ECCO

Foto: ECCO

ECCO je kompanija koja je u obiteljskom vlasništvu, osnovana u Danskoj 1963. i zapošljava više od 21,000 ljudi širom svijeta.

VIŠE O TEMAMAHelena ŠoparECCO
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se