HBO Max u ožujku dolazi u Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2022.

0

HBO Max

HBO Max

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros

Potvrđeno je da će HBO Max, premium streaming platforma tvrtke WarnerMedia, postati dostupan u Hrvatskoj 8. ožujka 2022. godine i zamijeniti postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.
Otkrivene su i cijene. Mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cijena HBO Max pretplate iznosit će 6,99 €/mjesečno. Međutim, u znak obilježavanja dolaska HBO Maxa, HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate.
Nakon 31. ožujka, pored mjesečne pretplate bit će dostupna i nova godišnja pretplata po cijeni od  54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci.

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matrix: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Richard“.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Postaja jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučji odgoj“ i „Seksualni život studentica“. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve ostalo“, „Kamikaze“, „Požuda“, „Ruxx“, „Odmrzavanje“, „Doušnik“ i „Garcia!“. Najavljeni su i reality formati „Trudna Amy“, „Potraga za čarobnim Mikeom“, „Otok švalera“ i „Selena + Chef“. Sadržaji za djecu uključivat će naslove kao što su „Mali titani, krenite!“, „Gumballov čudesni svijet“, „Crtići Looney Tunes “ i „CoComelon“.

VIŠE O TEMAMAHBOHBO Maxstreaming platformeWarnerMedia
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se