Havaianas x HBO: Japanke u kojima želimo zakoračiti u ljeto

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.04.2019.

2

Havaianas x HBO | Cijena: 199 kn

Havaianas x HBO | Cijena: 199 kn

Havaianas i HBO pripremili su savršeno ljetno modno iznenađenje za sve obožavatelje kultne serije Igra prijestolja

Havaianas je u pravo vrijeme pripremio iznenađenje za sve obožavatelje već kultne serije Igre prijestolja. Najočekivanija i zadnja sezona Igre prijestolja počet će s prikazivanjem 15. travnja. Havaianas i HBO udružili su se kako bi za sve obožavatelje mogli osmisliti i kreirati tri ekskluzivna modela tematskih japanki Igre prijestolja.

Havaianasice su dio popularne kulture stoga je potpuno razumljiva ova najnovija suradnja brenda. Ova kolekcija kombinacija je razigranog duha Havaianasa i mističnog duha Igre prijestolja što je rezultiralo zaista intrigantnim i odvažnim dizajnom. Led i vatra, dvije suprotnosti, odnosno simboli Stark-a i Targaryenis isprepliću se ovim modelima uz elemente impresivnog željeznog prijestolja te autentičnim mapama Westerosa i Essosa. Svakome će ovi novi edgy modeli „zapeti za oko“, a osobito vjernim pratiteljima i pratiteljicama serije.

Havaianas x HBO | Cijena: 199 kn

Havaianas x HBO | Cijena: 199 kn

Osim originalnog i zanimljivog dizajna, ove Havaianasice su must have zbog svoje udobnosti i izrade od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja te „odbija“ neugodne mirise. Izrađene su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik.

Havaianas x HBO | Cijena: 199 kn

Havaianas x HBO | Cijena: 199 kn

Ovi fenomenalni modeli Havaianasica bit će dostupni su u online trgovini Havaianasa, prodajnim mjestima i franšizama diljem svijeta. Nova kolekcija oduševit će sve fanove!


VIŠE O TEMAMAjapankeHavaianasHBOIgra prijestolja
Povezano