Hauser i Andrea Bocelli priredili spektakl na Times Squareu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2023.

0

Foto: Thomas Smith

Foto: Thomas Smith

Povod glazbenoj poslastici bila je premijera Bocellijevog filma "The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli", a okupljene je svojim izvedbama na violončelu oduševio i Hauser

Planetarno popularni violončelist Hauser još jednom je pokazao kako stoji uz bok najvećim glazbenim imenima današnjice. Vlasnik jednog od najprepoznatljivijih vokala na svijetu, Andrea Bocelli, odavno je prepoznao talent i muzikalnost našeg violončelista, a upravo je Hauser bio jedan od gostiju koji su se jučer u New Yorku legendarnom Bocelliju pridružili na pozornici na čuvenom Times Squareu.

Povod ovom koncertu bila je premijera Bocellijevog dokumentarnog filma "The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli", a Hauser je okupljene počastio i oduševio izvedbom velikog Bocellijevog hita „Melodramma“, kao i sa svojim verzijama glazbenih djela iz filma „Pirati s Kariba“ i kultne serije „Igre prijestolja“.

Dokumentarni film kombinacija je glazbenih izvedbi svjetske klase i intimnih razgovora s Bocellijem i upravo je taj veličanstven koncert na najpoznatijem njujorškom trgu bio savršena proslava premijere.


Gostovanje na koncertu Andreje Bocellija samo je još jedna u nizu Hauserovih suradnji s najvećim glazbenicima našeg vremena, a nedavno je svojim violončelom dao i poseban pečat na novom albumu irske rock grupe U2.


VIŠE O TEMAMAAndrea BocelliStjepan Hauser
Povezano