Hana Hadžiavdagić u čizmicama koje će obilježiti siječanj

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.01.2019.

41

Hana Hadžiavdagić | Foto: Instagram (@hanahadziavdagic)

Hana Hadžiavdagić | Foto: Instagram (@hanahadziavdagic)

Nakon grubih gležnjača i elegantnih visokih čizmica, scenu polako preuzimaju modeli specijalizirani za ekstremne zimske uvjete

Dugi dio jeseni i prvi dio zime obilježili su bajkerske (i njima srodne) gležnjače i elegantne visoke čizme, a s dolaskom malo ekstremnijih zimskih uvjeta - dolaze i čizmice specijalizirane za minuse i snijeg. Scenu polako preuzimaju modeli u eskimskom stilu (od kultnih uggsica pa nadalje), a zvijezde Instagrama nam otkrivaju kako ih nositi i uskladiti s drugim zimskim hitovima.
Laganu postnovogodišnju depresiju koja se širi i u stvarnosti i u online svijetu jednim inspirativnim stylingom danas je razbila Hana Hadžiavdagić. Popularna influenserica skoknula je do zlatom optočene i okovane Švicarske, u Zürich, čijim je ulicama prodefilirala u bundici (koju smo vidjeli već nekoliko puta) koju je uskladila sa serijom jako toplih i efektnih zimskih komada, od kape do čizmica koje će malo 'razbucati' ustaljenu zimsku modnu shemu.


Je li s njima pogodila ili pogriješila - prosudite sami.

VIŠE O TEMAMAInstagramHana Hadžiavdagićinfluenserice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se