Haljine za proljeće/ljeto 2024. koje osvajaju na prvi pogled

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.04.2024.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Poznata hrvatska dizajnerica Diana Viljevac za ovu toplu sezonu pripremila je kolekciju koja plijeni pažnju svojom kreativnošću, ali i vrhunskom izvedbom

Dolaskom proljeća i toplih sunčanih dana, baš kao i priroda, mijenja se i naša garderoba, a želja za osvježenjem garderobnog ormara ide ukorak s brojnim svečanim prigodama, ali i neobaveznim druženjima kojih smo itekako željni nakon duge hladne zime koju uglavnom provedemo u toplini doma.

Diana Viljevac S/S 2024

Diana Viljevac S/S 2024

Poznata hrvatska dizajnerica Diana Viljevac za ovu toplu sezonu pripremila je kolekciju koja plijeni pažnju svojom kreativnošću, ali i vrhunskom izvedbom.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

U elegantnoj  minimalističkoj proljetnoj kolekciji dizajnerice poznate po izrazito ženstvenim kreacijama tako možete pronaći  lepršave haljine od mnogima omiljene ljetne tkanine - viskoze, osvježene ženstvenim, nježnim koloritom i dizajnom koji odiše prepoznatljivim potpisom, a istovremeno je potpuno drugačiji od svih haljina iz prošlih kolekcija.

Diana Viljevac S/S 2024

Diana Viljevac S/S 2024

Neke od haljina osvježene su samo senzualnim prorezima pa i u tamnim bojama postižu dinamičan izgled, dok je dio kolekcije prožet jednostavnom elegancijom dodatno naglašen naborima i formom koja naglašava figuru. Zaokret se događa kroz modele jednostavne siluete ali dinamičnih boja, a u pitanju su uglavnom duge haljine, savršene za ljetna vjenčanja. Ipak, u kolekciji dominiraju midi haljine, a složit ćete se da je upravo midi, idealna dužine za sve dnevne i večernje prigode.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Vrhunac ove divne kolekcije su haljine s ručno izrađenim ukrasima, besprijekorno odrađenog dizajna kako bi se istaknula ženstvenost i detaljima koji svakoj dami koja je odjene daje specifičan modni identitet.

Diana Viljevac S/S 2024

Diana Viljevac S/S 2024

Kod odabira boja, Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je i prepoznatljiva, budući da vjeruje da takav pristup  ženama daje mogućnost vrlo malim intervencijama u vidu modnih dodataka pretvoriti kreaciju iz nevjerojatno elegantne u onu koja je nosiva u svakodnevnim prilikama. Posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

I u proljetno/ljetnoj kolekciji Dijane Viljevac, korištena je mnogima omiljena čipka, ali i dodaci od romantičnog tila i jedno posebno iznenađenje – mini haljina podcrtana vintage notama, a oplemenjena raskošnim cvjetnim uzorkom.


VIŠE O TEMAMAhaljineDiana Viljevachrvatska moda
Povezano