Haljine Matije Vuice pokorile crveni tepih u Veneciji!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.09.2017.

0


Čak su se tri Matijine haljine ovih dana pojavile na filmskim partyjima i crvenom tepihu. Matija je započela suradnju s poznatim stilistom Samuelom Sohebijem.


Hrvatska modna dizajnerica svjetskog formata Matija Vuica, čije haljine uljepšavaju sve regionalne crvene tepihe, može se pohvaliti još jednim velikim uspjehom.


Nije prvi put da se Matijine haljine pojavljuju i na svjetskim red carpetima, više puta ih je nosila naša poznata glumica Zrinka Cvitešić, i oduševila svojom besprijekornom pojavom. Ovaj put haljine Matije Vuice bljesnule su na crvenom tepihu jednog od svjetski najvažnjih filmskih događaja, 74. Filmskog festivala u Veneciji.


Čak su se tri Matijine haljine ovih dana pojavile na filmskim partyjima i crvenom tepihu. Matija je započela suradnju s poznatim stilistom Samuelom Sohebijem

Veliku pozornost na crvenom tepihu izazvala je poznata manekenka, model i tv voditeljica Hofit Golan.


Njezino poziranje na premijeri filma The Leisure Seeker u Matijinoj svilenoj žutoj haljini s volanima objavili su mnogi svjetski mediji. Daily Mail tako za žutu haljinu piše da je "striking", "stunning canary yellow Grecian style gown"  i "jaw dropping"-

Za očekivati je da će se još Matijinih haljina pojaviti u Veneciji jer festival traje do 9. rujna.

VIŠE O TEMAMAMatija VuicaVenecijanski filmski festivalSamuel SohebiHofit Golan
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se