Haljine hrvatske dizajnerice uljepšat će proljeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.03.2021.

0

Foto: Dora Barker

Foto: Dora Barker

Haljine su to koje bude želju za pomalo zaboravljenim damskim stilom, jednim potezom pretvarajući ženu u elegantnu modernu princezu

Dolazak proljeća, osim vedrih i sunčanih dana koji su pred nama, uljepšala je naša poznata glumica i dizajnerica Katarina Baban. Upravo nova proljetna kolekcija njenog brenda Lilith by Katarina Baban među prvim je vjesnicima koji najavljuju magične dane za kojima žudimo više nego ikad.
"Pastelne boje, koje su već prepoznatljiva nit vodilja Lilith brenda, i ovoga puta dominiraju kolekcijom, a upravo ovu kolekciju odlučila sam posvetiti raskošnim i svečanim haljinama. Iako su nam u posljednje vrijeme uskraćene prilike u kojima bismo uživale u eleganciji, ova kolekcija mali je podsjetnik i inspiracija za odjenuti nešto ljupko, šarmantno i elegantno te se osjećati poput moderne princeze. Nježna i šarmantna, ali istovremeno odvažna, senzualna i snažna, inspirativna je poruka svim ženama satkana kroz Lilith haljine", ističe Katarina Baban.
Haljine su to koje bude želju za pomalo zaboravljenim damskim stilom, jednim potezom pretvarajući ženu u elegantnu modernu princezu.

Lilith

Lilith

Duge i midi raskošne haljine iz nove kolekcije odišu notom elegancije za kojom u posljednje vrijeme žudimo više nego ikad.

Foto: Dora Barker

Foto: Dora Barker

Baš poput svih kreacija s Lilith potpisom i haljine iz nove kolekcije naglašavaju slobodnu i senzualnost koristeći uglavnom svilu, raskošan til u kombinaciji sa čipkom, perjem i svjetlucavim detaljima.

Lilith by Katarina Baban

Lilith by Katarina Baban

Iako kolekcijom dominiraju haljine pastelnih i nježnjih boja sa zanimljivim detaljima, dva modela haljina svojim elegantinim krojem i stilom savršeno se uklapaju u mini bridal izdanje, neodoljivo podsjećajući na vintage stil 50-tih godina, kada su šarmantnost kroja i decentni detalji imali vodeću ulogu u kreiranju.

Foto: Dora Barker

Foto: Dora Barker

Cijelu novu kolekciju možete pronaći u showroomu u Bosutskoj 9, Zagreb.

VIŠE O TEMAMAhaljineKatarina Babanmidi haljinemaksi haljineLilith by Katarina Baban
Povezano