Haljine hrvatske dizajnerice profinjeno naglašavaju figuru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.07.2022.

0

Foto: Ante Odak

Foto: Ante Odak

Nakon uspješne druge samostalne modne revije poznata hrvatska dizajnerica Ivana Jurić predstavlja svoj lookbook prepun komada koji istančano i profinjeno naglašavaju žensku figuru

Nakon što su brojni poznati uživali u modnoj reviji Ivane Jurić ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu¸ dizajnerica Ivana Jurić predstavlja lookbook svoje nove kolekcije.

Lookbook Ivane Jurić

Lookbook Ivane Jurić

U vrlo stylish, ljetnoj kolekciji dominiraju prozračne lanene haljine s upečatljivim srebrno zlatnim detaljima. Kolekciju nadopunjuju i viskozne haljine jarkih boja poput narančaste, žute i boje pistacija. U svečanim varijantama dominira perje te elegantne i chic haljine sa šljokicama.

Foto: Ante Odak

Foto: Ante Odak

Detalj bez kojeg se neće moći ove sezone je raskošno perje u različitim bojama. Odlično izgleda u svečanim varijantama u kombinaciji sa satenom, ali i u ležernoj dnevnoj kombinaciji s prirodnim materijalima poput pamuka.

Lookbook Ivane Jurić

Lookbook Ivane Jurić

"Inspiraciju za kolekciju pronalazim svuda, a kako u slobodno vrijeme volim putovati svijetom, tako su me ovoga puta nadahnule ulice Milana. Najjači aduti modnog brenda Ivana Jurić Design za kolekciju proljeće-ljeto su odabir prirodnih materijala, autentičnost,  odvažnost, senzualnost i boje. Dok se sa dijelom kolekcije igra na provjereno, ostatak kolekcije slavi različitost i novu dizajnersku eru", ističe dizajnerica.

Foto: Ante Odak

Foto: Ante Odak

Fotografiju potpisuje Ante Odak, za frizure se pobrinuo Studio Marcela, dok je make-up djelo Profokusa.


VIŠE O TEMAMAIvana Jurićhaljinehrvatska modalookbook
Povezano