Haljina kojom je Iva Šarić očarala baš sve oko sebe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2019.

8

Iva Šarić | Foto: Goran Perišin i Ivan Klekar

Iva Šarić | Foto: Goran Perišin i Ivan Klekar

Keuneova gala večer nije mogla proći bez poznatih dama, a svi pogledi letjeli su prema prekrasnoj Ivi Šarić, koja je zasjala u jednostavnom ali pritom i jako glamuroznom izdanju

Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih i najpopularnijih beauty kompanija na svijetu, proteklog je vikenda svečano predstavila svoju novu liniju proizvoda – Style - namijenjenu za styling i oblikovanje kose. Prelijepo okruženje termi Tuhelj poslužilo je kao idealna kulisa za glamurozno predstavljanje, kojem su nazočile brojne osobe iz beauty svijeta.
Najnovija kolekcija usavršena je i formulirana na način da daje odgovor na svaki izazov kada je u pitanju styling kose, a sastoji se od već iskušanih i provjerenih omiljenih proizvoda za styling kose, koji ovog puta dolaze s nešto izmijenjenom formulacijom, u chic minimalističkim pakiranjima i s potpuno novim proizvodima. Kolekcija je podijeljena u tri kategorije: Prep, Shape i Finish te u osam različitih pod linija: Volume, Smooth, Curl, Fix, Texture, Gloss, Heat Protect i Refresh.
Keune Style

Keune Style

Keuneova gala večer nije mogla proći bez poznatih dama, a svi pogledi letjeli su prema prekrasnoj Ivi Šarić, koja je zasjala u jednostavnom, ali pritom i jako glamuroznom i elegantnom izdanju, pokazavši nam da za spektakularan look nije potrebno previše sastojaka.

VIŠE O TEMAMAIva ŠarićKeune Haircosmetics
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se