GZA aka The Genius u Vip clubu: Počela prodaja ulaznica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.02.2012.

0

GZA/Genius

GZA/Genius

GZA/Genius je jedan od osnivača utjecajnog Wu-Tang Clan kolektiva i slovi za jednog od najboljih svjetskih MC-ja

Počela je prodaja ulaznica za koncert poznatog američkog hip-hopera GZA/Geniusa, koji će svoj prvi zagrebački koncert održati u Vip clubu u četvrtak, 23. veljače 2012., s početkom u 23 sata. Ulaznice se mogu kupiti u Aquarius CD shopu (Varšavska 11) i Vip clubu, po pretprodajnoj cijeni od 69 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 90 kn.

GZA/Genius je jedan od osnivača utjecajnog Wu-Tang Clan kolektiva i slovi za jednog od najboljih svjetskih MC-ja. Vjerojatno je jedini iz Wu-Tang Clana koji, uz pokojnog Ol' Dirty Bastarda, još nije posjetio Zagreb. Nakon RZA-e, Ghostfacea, Masta Killa, Raekwona, Method Mana & Ins Decka, i GZA će napokon održati svoj prvi hip-hop koncert u Zagrebu. Glavnu zvijezdu pratit će domaći hip-hop DJ Phat Phillie (rezident Vip cluba subotom) & DJ Dirty Hairy, Londončanin sa stalnom zagrebačkom adresom. Koncert će početi u 23 sata, dok će se vrata Vip cluba otvoriti u 21 sat.


VIŠE O TEMAMAGZA/GeniusWu-Tang ClanVip clubDJ Phat PhillieDJ Dirty Hairy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se