Gwen Stefani X OPI: Lakovi koje jedva čekamo!

Piše: A.A., Zagreb, New York
Objavljeno 10.10.2013.

134

Gwen Stefani X OPI

Gwen Stefani X OPI

Kolekcija lakova za nokte inspiriranih jedinstvenim i prepoznatljivim stilom Gwen Stefani u trgovine stiže početkom 2014. godine

Američka pjevačica, dizajnerica i već godinama (po mnogima) jedna od najbolje odjevenih žena svijeta, Gwen Stefani, u suradnji s brandom OPI donosi kolekciju lakova za nokte u najtrendi nijansama. OPI tako uspješno nastavlja seriju kolaboracija s glazbenim legendama; seriju koja je u prošloj, ljetnoj epizodi donijela uzbudljivu suradnju s Mariah Carey.
Nova kolekcija slavi glazbu kao umjetnost koja snažno utječe na modu, a u OPI-ju ne skrivaju da je upravo Gwen savršen izbor za ovu priču. "Kao uspješna pjevačica i dizajnerica - Gwen je sve ono što smo tražili. Njeni zaštitni znakovi su crvene usne, izražen make-up i prava umjetnost na noktima. Make-up je uvijek jedan od temeljnih sastojaka njenih modnih izdanja", izjavila je Suzi Weiss-Fischmann, kreativna direktorica OPI-ja.
Dramatična i glamurozna kolekcija lakova za nokte donosi sedam hit-nijansi inspiriranih stilom Gwen Stefani. Svaka od njih nosi originalan i sugestivan naziv, redom: "Over & Over A-Gwen", "Hey Baby", "I Sign in Color", "Love.Angel.Music.Baby", "4 in the Morning", "In True Stefani Fashion" i "Push and Shove".

Kolekcija u trgovine širom svijeta stiže tik nakon božićnih i novogodišnjih blagdana - početkom siječnja 2014. Preporučena cijena svakog od lakova je 9 američkih dolara.

VIŠE O TEMAMAGwen StefaniOPIlak za noktelakovi za nokteSuzi Weiss-Fischmannlak za nokte
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se