Gucci Premiere: Još glamuroznih trenutaka s Blake Lively

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 03.09.2012.

2

Blake Lively za Gucci Premiere

Blake Lively za Gucci Premiere

Blake Lively se pokazala kao Guccijev marketinški pogodak 'u sridu'

Blake Lively u Gucciju izgleda podjednako dobro i u 'stvarnosti' i na reklamnim plakatima. U to prvo se možete uvjeriti na ovom linku, dokaz za ovo drugo je nova fotografija iz fantastične reklamne kampanja za parfem.
Samo par dana nakon što je slavna Tračerica proslavila svoj 25. rođendan (25. kolovoza), javnosti je predstavljena još jedna fotka iz serije koju je snimila za mirisnu bombu nazvanu "Premiere". Na marketinškim plakatima parfema nadahnutog bezvremenskim holivudskim glamurom i sjajem crvenih tepiha, Blake u crno-bijelom izdanju izgleda poput prave dive - heroine iz 40-ih ili 50-ih godina prošlog stoljeća!
"Première je nadahnut bezvremenskim glamurom Hollywooda i stilom vodećih dama njegovog Zlatnog doba. Blake je karizmatična djevojka jedinstvenog stila koja će savršeno utjeloviti suvremenu sljedbenicu stila nezaboravnih holivudskih diva", izjavila je prije par mjeseci Guccijeva kreativna direktorica Frida Giannini.

Blake je tijekom vikenda gostovala na predstavljanju parfema koje se održalo u okviru Filmskog festivala u Veneciiji. Još jednom ćemo vas podsjetiti i izvrsnu na televizijsku kampanju za "Premiere", s potpisom danskog redatelja Nicolasa Windinga Refna:


VIŠE O TEMAMABlake LivelyTračericaGucciGucci PremiereNicolas Winding RefnFrida Giannini
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se