Grafiti i priroda kao kulisa novih vjenčanica s potpisom Alduka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2020.

0

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Poznati grafiter i umjetnik Lunar kreirao kulisu, a hrvatski model svjetske karijere Jelena Stanković dio su ove posebne modne kampanje koja otkriva nove modele vjenčanica

"Možda bi bilo najlakše snimiti, a oku percipirati jednostavnu modnu priču koja ne odskače od prosjeka s Alduk vjenčanicama u glavnoj ulozi, ali takvo što nam nikada nije bilo zanimljivo ni izazovno stoga smo odlučili spojiti najbolje od ulične umjetnosti, prirode i mode u totalno svježu i novu modnu priču za našu liniju vjenčanica koja je već dva tjedna dostupna za probe u Alduk shoowroomu", izjavio je Ivan Alduk, kojem je godina započela iznimnim uspjehom na stranom tržištu s obzirom na to da se prije nekoliko dana upravo njegova raskošna toaleta prošetala crvenim tepihom Zlatnog globusa.
Uvijek kreativan i drukčiji, ne samo u dizajnu svojih prepoznatljivih modela već i u pristupu suradnicima, ambasadorima i projektima koje stvara, Ivan Alduk kontinuirano uspijeva predstaviti vizualno drukčije projekte.
Alduk

Alduk

Nova modna kampanja za Alduk vjenčanice koje se izrađuju po mjerama klijentica uz potrebnu personalizaciju i koje je potrebno naručiti najkasnije dva do tri mjeseca prije vjenčanja je upravo dokaz tome. Poznati hrvatski grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović je posebno osmislio i izveo efektnu kulisu koja je poslužila kao izvrstan kontrast nježnim, svijetlim linijama i teksturama delikatnih čipki.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

"Lunar je ovoj modnoj kampanji dodao svježinu i netipičan prizvuk što me jako raduje jer je želja i potreba uvijek predstaviti nešto novo. Jelena Balić je fotografkinja kojoj vjerujemo već dugi niz godina, izvrsno stvara Alduk projekte, a vjerujem da je i veseli činjenica što uvijek ima otvorene ruke u kreativnom smislu. S godinama rada i iskustvom, a iza mene je više od njih deset, naučiš vjerovati timu s kojim surađuješ. Za styling kose bio zadužen Mijo Majhen, make-up je djelo Saše Jokovića i asistenta Marka Tolića, a asistentica fotografkinje je Nika Mokoš."

Alduk

Alduk

Aldukove vjenčanice dostupne su isključivo kupnjom, a u novoj kolekciji nastavljaju estetiku modernih, pročišćenih linija koje laskaju ženskoj silueti.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Naglasak je na raznovrsnosti krojeva kako bi svaka klijentica uspjela pronaći idealan model za sebe te na novim teksturama koje dodaju raskošan i poseban prizvuk. Pojam „tihog luksuza“ je najbolje uočiv na modelima koji imaju podstavu od čipke ili pak raskošni vez na donjim slojevima koji se tek u pokretu postupno otkrivaju. Kolekcija od pedesetak vjenčanica je dostupna za besplatnu probu u Alduk showroomu uz obaveznu rezervaciju termina.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIvan Aldukvjenčane haljineMijo MajhenJelena BalićSlaven Lunar Kosanović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se