Govorili su da je 'debela i jeftina': Evo kako im je začepila gubice!

Piše: Flora Wang, London, New York
Objavljeno 17.10.2012.

0

Američki Vogue za studeni stranice je ustupio prsatoj i često osporavanoj plavuši Kate Upton

Konačno se i to dogodilo! Nakon silnih šikaniranja i podcjenjivanja u medijima, američka ljepotica Kate Upton, široj javnosti najpoznatija po osvajanju Sports Illustrated Swimsuit Issuea, dobila je svojih pet minuta na stranicama vodećeg svjetskog modnog magazina.

Prsata plavuša pokazala je svoju fashionable stranu u editorijalu "The New Girl", koji je snimio proslavljeni fotograf Steven Meisel. Kate je zasjala u klasičnoj odjeći američkih dizajnerskih etiketa  Donna Karan, Michael Kors i Ralph Lauren.

"Sa 18 je postala slavna pozirajući u seksi kupaćim kostimima, a sada - kao 20-godišnjakinja - dodatno se proslavila u kreacijama Korsa i Vuittona", zaključuje Vogue.

Debela, masna, jeftina, lijena, slaninasta?

Priča o Kate Upton daleko je od klasike. Rijetko koja manekenka je trpila takvu salvu ružnih riječi, katkad čak i uvreda teške kategorije. Govorili su da izgleda "jeftino, kao žena nogometaša" te da nema što tražiti na stranicama elitnih modnih magazina, a nedavno ju je jedna blogerica nazvala "debelom, masnom, lijenom i slaninastom".

Sada im je svima začepila usta! Zahvaljujući Anni Wintour, koja, eto, i nije baš uvijek tako zločesta kao što se čini.


VIŠE O TEMAMAKate UptonVogueAnna WintourSteven Meisel
Povezano