Gooma Brand oduševio novom kolekcijom torbi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2016.

0

Poznata po torbama izvrsnog dizajna izrađenim od reciklirane gume, Gooma sada donosi jednu novu modnu priču

Gooma Brand, iza kojeg stoje dizajnerice Barbara Perica i Iva Mosner, ima novu kolekciju. Poznata po torbama izvrsnog dizajna izrađenim od reciklirane gume, Gooma sada donosi jednu novu priču. Dio najnovije kolekcije, osim već spomenutih gumenih torbi, sadrži i torbe izrađene od kože, a nova podlinija nosi naziv №478. Noviteti koje nam Gooma Brand donosi oduševit će ljubitelje torbi i zasigurno postati apsolutni hit ove sezone!

Stvaranjem Gooma Branda ove dizajnerice donjele su jedan potpuno novi pogled na torbe. Njihov jedinstveni dizajn, kvalitetna izrada i izvrsna priča u vrlo kratkom roku oduševile su poklonike hrvatskog dizajna. Torbe koje one kreiraju poznate su kao posebne, drugačije i privlačne. Zaštitni znak i okosnica cijelog brenda su torbe i modni dodaci izrađeni od reciklirane gume, a modeli izrađeni od kože nastavak su te izvrsne priče. Nova podlinija №478 donosi drugačije modele torbi koje izvrsno nadopunjuju cijeli asortiman Gooma Branda.

"Koža nam je uvijek bila zanimljiva kao materijal kojime bi idealno nadopunili svoj asortiman i pokazali raznolikost našeg dizajna. Dosta dugo smo pripremale kolekciju želeći napraviti kvalitetne modele torbi koje se svojim dizajnom posebno ističu, a opet zadržavaju naš karakterističan dizajnerski potpis",  objasnile su Barbara Perica i Iva Mosner.

Kolekcija sadrži torbe različitih boja i dizajna, a veličina ovisi o modelu torbe. Prevladavaju oversized torbe od kojih su neke i multifunkcionalne. Posebno se ističe žuta kožna torba za svaki dan koja preklapanjem postaje predivna pismo torba, idealan komad za večernja druženja i posebna modna događanja. Takav model kreiran je i u drugim bojama, a u ponudi je i posebno dizajnirana  vrećasta torba, koja se preklapanjem pretvara u ruksak. Izrađena je od voštanog platna, idealnog materijala za kišne dane jer torbi daje vodootpornost. Sve torbe su ručno rađene, a minimalistični detalji daju im jednu posebnu odliku.

Fotografije potpisuje Andrija Zelmanović, a torbe Gooma Branda mogu se kupiti u Zagrebu u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9, te u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1.


VIŠE O TEMAMAtorbeGooma BrandBarbara PericaIva Mosnerkožne torbe
Povezano