Golf 7 na sajmu automobila u Parizu

Piše: CroModa, Zagreb, Pariz
Objavljeno 27.09.2012.

0

Golf 7

Golf 7

Izložbeni štand Volkswagena na pariškom sajmu automobila u središte pozornosti postavit će novi Golf

Volkswagen Hyperdrive, kako se naziva štand marke, funkcionira kao velika, interaktivna pozornica koja omogućuje doživljaj Golfa uporabom različitih projekcija filmova,  svjetlosnih prikaza i interakcije s posjetiteljima. Osim novog Golfa, koji će biti izložen s različitim verzijama opreme, Volkswagen će između ostalog predstaviti različite varijante modela up!, CC, Bubu kao i različite R-Line modele na ukupno 2.763 kvadratna metra prostora.

Ikonski, bezvremenski dizajn novog Golfa inspirirao je arhitekturu Hyperdrive štanda

"Našim štandom na sajmu u Parizu želimo demonstrirati usmjerenost na kupce i emocionalnost te tako na optimalan način predstaviti novi Gol"", objašnjava Giovanni Perosino, voditelj marketinških komunikacija marke Volkswagen, te dodaje: "Iz tog razloga smo u pogledu arhitekture štanda, eksponata i komunikacije ponovno odabrali novi smjer".
Trodimenzionalna potporna struktura Hyperdrive štanda duga je 90 metara i ima površinu od 998 kvadratnih metara. Unutar nje nalaze se različite zone za posjetitelje, koje tematski odražavaju faze marketinške kampanje. Posjetitelje na štandu dočekuje tradicionalni francuski kolačič macaron, a nakon toga ulaze direktno u "Onething" područje gdje mogu saznati više o sedam osobnih pitanja iz prvog dijela kampanje Golfa. Potom prelaze u "Excitement zonu", u kojoj se prikazuje visokobudžetni film o novom Golfu.

Središnji dio prezentacije međutim čini takozvani "Feature Lab" - 30 metara duga interaktivna površina, koja spaja stvarne i medijalne prezentacije vozila.  Zahvaljujući lasersko-radarskoj tehnologiji sličnoj velikom tablet PC-u, posjetitelji sajma mogu pojedinačno istraživati inovacije proizvoda. U idućoj zoni pod nazivom "Innovation Cell" usmjerenoj na tehnologiju posjetitelji se upoznaju s održivosti, tehnologijama i inovacijama Volkswagena.

"Ikonski, bezvremenski dizajn novog Golfa inspirirao je arhitekturu Hyperdrive štanda", kaže Perosino. Graditelji štanda postavili su više od 100 kilometara kablova i montirali 138 tona čelika. Kako bi se prevezla kompletna oprema za sajam automobila u Parizu korišteno je 125 kamiona.

VIŠE O TEMAMAVolkswagenGolfGiovanni PerosinoVolkswagen Hyperdriveautomobili
Povezano


Još iz rubrike Auto

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se