Gole u štiklama: Seksi Hrvatice najavljuju Fashion Week Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2014.

140

Kampanja za Dreft Fashion Week

Kampanja za Dreft Fashion Week

Iva Katrapeli, Anamarija Stišćak, Petra Frković, Rahela Barić i Lana Kuduz zvijezde su reklamne kampanje Dreft Fashion Weeka

Ako je suditi prema najavnoj kampanji Dreft Fashion Weeka Zagreb - pred nama je itekako intrigantan, kreativan i zabavan modni tjedan.

Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

Naglasak je stavljen na umjetničku crno-bijelu fotografiju, a zvijezde kampanje su atraktivni modeli Iva Katrapeli, Anamarija Stišćak, Petra Frković, Rahela Barić i Lana Kuduz koje su na fotografijama u potpunosti bez odjeće.

Poanta kampanje je, kako kažu iz DFWZ-a, staviti naglasak na odjeću u koje će hrvatski i inozemni modni dizajneri odjenuti zaštitna lica, ali i sve modele na ovosezonskom DFWZ.

U središtu kampanje su modeli koji već sezonama nose Dreft Fashion Week Zagreb te su mnogim dizajnerima postale muze.

Anamarija, Petra, Iva, Rahela i Lana tako danas ne nose ništa, no to će se promijeniti već 7. svibnja kada će ih dizajneri obojiti svojim kreacijama za slijedeću sezonu. 

Za fotografije kampanje "kriv je" poznati modni fotograf Goran Matijašec koji je na snimanju bio "blažen" među ženama, hair potpisuje Renee Inglese za frizerski salon Renee, make-up Kristina Atletić za Profokus, dok je za kreativno vodstvo bila zadužena Marija Cvitanović.

VIŠE O TEMAMADreft Fashion WeekIva KatrapeliAnamarija StišćakPetra FrkovićRahela BarićLana KuduzGoran MatijašecFashion Week Zagreb
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se