Golden Goose: Tenisice koje želimo ove jeseni (10 top-modela)!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.08.2017.

139

Golden Goose osvaja jedinstvenom mješavinom tradicionalnog talijanskog stila i suvremenih street style detalja

Ljubiteljicama dobrih tenisica sigurno su već odavno, a posebno u posljednjih nekoliko sezona, za oko bar jednom zapele totalno cool tenisice branda Golden Goose, koji su 2000. pokrenuli supružnici Alessandro Gallo i Francesca Rinaldo. Golden Goose osvaja jedinstvenom mješavinom tradicionalnog talijanskog stila i suvremenih street style detalja, a njihove tenisice dostupne su u najvećim svjetskim online shopovima, poput Net-a-portera i Luisaviarome.

Golden Goose je i za nadolazeću sezonu pripremio bogatu kolekciju ženskih tenisica prepoznatljivih po efektu iznošenosti, uglavnom bijeloj boji, kričavim detaljima i karakterističnim zvijezdama, koje su svojevrstan zaštitni znak ove neodoljive etikete.

Ako tražite nešto totalno posebno, s cool vintage efektom iznošenosti i izvrsno ukomponiranim trendovskim detaljima koji slijede najveće trendove sezone jesen/zima 2017/2018., inspirirajte se u galeriji fotografija! Samo za vas odabrali smo 10 najcool modela. Cijene se kreću od 315 do 465 eura.


VIŠE O TEMAMAtenisiceGolden Gooseženske tenisicebijele tenisicebijela boja
Povezano