Gojira ima novi datum zagrebačkog koncerta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.02.2022.

0

Gojira. Foto: Promo

Gojira. Foto: Promo

Francuska metal mašina Gojira uslijed trenutne situacije odgodila je početak europske turneje, a novi datum zagrebačkog koncerta zakazan je u Domu sportova 30. srpnja 2022.

Jedan od najznačajnijih metal bendova posljednjih desetak godina vraća se u Zagreb na veliki klupski koncert. Sa zaleđem od sada već sedam studijskih albuma, Gojira će na velikoj svjetskoj turneji nastupiti na glavnim pozornicama najvećih svjetskih festivala, ali i u manjim prostorima gdje će kroz dužu minutažu predstaviti svoj impresivan opus.

Prvi dio turneje vodi ih po Njemačkoj, Švicarskoj, Skandinaviji, zemljama Beneluksa, Mađarskoj, Češkoj, Italiji, a dosta datuma je unaprijed rasprodano. Zagrebački koncert jedini je u regiji, a i za njega su u prodaji posljednje ulaznice.

Bend kombinira elemente death, math, progresivnih i post-metal žanrova s temama o filozofiji i okolišu. Dobitnici su Grammy nominacije za najbolji rock album, za “Magma” koji je završio i na Billboardovoj ljestvici najboljih 200 albuma, kao i najbolju metal izvedbu za singl “Silvera”. Aktualni “Fortitude” je završio na prvom mjestu Billboardove ljestvice top rock i hard rock albuma, vrhovima streaminga, a u tjednu izlaska je bio najprodavaniji u SAD-u.

Kao predgrupe će im se pridružiti Alien Weaponry, metal band s Novog Zelanda, kao i engleski heavy metal Employed To Serve.

Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin, a kojima on ne odgovara mogu ostvariti povrat novca do 28. veljače na mjestu gdje su obavili kupnju.

Ulaznice su u prodaji po 230 kn, a ostane li ih, cijena na dan koncerta će iznositi 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjestima Eventima.


VIŠE O TEMAMAGojirakoncerti u Zagrebu
Povezano