Glamur i sjaj: Najljepši party komadi iz H&M-a!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.12.2015.

540

H&M predstavlja zavodljive party komade idealne za duge zimske noći, posebno za božićne i novogodišnje tulume

Zima ima dosta mana, ali je odlična za partijanje, čarobni blagdanski vrhunac sezone tuluma doslovno je pred vratima! Što čekate? Ako još uvijek niste zaokružili svoju večernju seriju blejštavih komada, sada je pravi trenutak za to.

Iz uvijek ažurnog H&M-a ovih je dana lansiran stylebook koji u punom sjaju predstavlja zavodljive party komade idealne za duge zimske noći, posebno za božićne i novogodišnje proslave. I tu su zbilja svi "sastojci" koje trebate za styling iz snova: Od kratkih i dugih haljina sa šljokicama i glamuroznim detaljima, preko stylish kombinezona, bodija i elegantnih hlača, pa sve do modnih dodataka i detalja bez kojih je cijela priča naprosto nezamisliva.

Glavnu riječ vode seksepilne crne sandale na visoku petu, blještave minijaturne clutch-torbice zlatnog i srebrnog sjaja i uzbudljivi nakit, koji će staviti točku na I svakoj party kombinaciji.

U fotogaleriji pogledajte ključne komade i H&M-ove prijedloge kako sve to nositi.


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mšljokiceparty haljinešljokičaste haljineparty cipelevečernje haljinehaljine za izlaskehaljine za Novu godinunakit
Povezano


Još iz rubrike High street